SØT: - Jeg spiser akkurat hva jeg vil. Livet er for kort til å ikke gjøre det. Foto: All Over Press
SØT: - Jeg spiser akkurat hva jeg vil. Livet er for kort til å ikke gjøre det. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg spiser hva jeg vil

Den veldreide Hollywoodstjernen har veska full av søtsaker.

LOS ANGELES (Seher.no): Den vakre tv-personligheten Kim Kardashian (27) får tilstadighet oppmerksomhet for sin formfulle figur og kvinnelige proporsjoner.

Mens mange kjendiser skryter på seg strenge treningsrutiner og kostholdsdietter gjør Kim det stikk motsatte.

- Jeg spiser akkurat hva jeg vil. Livet er for kort til å ikke gjøre det, og jeg blir vanskelig å ha med å gjøre hvis jeg ikke får noe søtt, sier hun til Life & Style Weekly.
27-åringen avslører også at hun alltid har veska full av søtsaker for å mette sitt enorme godtesug. Likevel gir hun ikker etter hver eneste gang.

- Før pleide jeg alltid å spise opp desserten før middagen for jeg klarte ikke vente. Nå prøver jeg først å spise meg mett på sunn mat, sånn at jeg ikke overdriver godtespisingen. Men jeg har alltid plass til dessert.

Den formfulle stjerna forsvarer sin overdrevne spising med å trene på en jevnlig basis. Men hun stresser aldri med å sette seg urealistiske høye mål.

- Jeg er veldig fornøyd med hvordan jeg ser ut, og foreldrene mine oppdro oss til å være glad i oss selv og den kroppen vi har. Som nyttårsforsett har jeg likevel å bruke litt mer tid på trening. Men jeg kommer aldri til å bli for tynn for jeg elsker å spise - særlig god mat, sier hun til bladet.

LES OGSÅ: Forsvarer buksestørrelsen sin