ÅPEN: Katy Perry forteller åpent om sine ukjente sider i det nye intervjuet med Us Weekly.
ÅPEN: Katy Perry forteller åpent om sine ukjente sider i det nye intervjuet med Us Weekly.Vis mer

- Jeg spiser 26 tabletter daglig

Katy Perry åpner opp om sin egen helsetilstand.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Katy Perry (28) er ikke redd for å dele mye av sitt privatliv med media. Det beviser hun i et nytt intervju med UsWeekly ifølge danske Ekstra Bladet. Perry medvirker i magasinets berømte artikkelserie «25 Things You Don't Know About Me».

Blant de mange ærlige bekjennelsene popstjernen kommer med i intervjuet, kommer det frem at Katy Perry nærmest er å regne som et pillevrak og spiser hele 26 tabletter hver eneste dag.

EKSENTRISK: Popstjernen tror at romvesen eksisterer og har alltid med seg en kosebamse på reise. Foto: All Over Press
EKSENTRISK: Popstjernen tror at romvesen eksisterer og har alltid med seg en kosebamse på reise. Foto: All Over Press Vis mer

«Roar»-stjernen innrømmer også at hun tror på romvesen og at hun alltid har med seg en kosebamse når hun er på turné. Når det gjelder tablettene skal det derimot sies at de aller fleste av de er vitaminpiller eller kosttilskudd.

Katy forteller også åpent om at hun lider av OCD.

- Jeg har en ekstrem variant av OCD. Det er så ille at jeg helst skulle ha sett at bokstavene i OCD sto i alfabetisk rekkefølge, sier Perry i intervju med UsWeekly. Popstjernen forteller også at hun pusser tennene seks ganger om dagen.

Katy understreker i intervjuet at hun aldri har lagt seg under kniven for å forbedre på utseende. Flere medier har den siste tiden antydet at sangerens bryster ikke er ekte, men nå tilbakeviser popstjernen påstandene.

KJÆRSTEN: Katy Perry er sammen med sangeren John Mayer.
KJÆRSTEN: Katy Perry er sammen med sangeren John Mayer. Vis mer

Siden i fjor sommer har Perry hatt et av-og-på forhold til skjørtejegeren John Mayer (35), og kjekkasen skal allerede ha fridd til henne.

LES OGSÅ:    Var sengeliggende i lang tid etter skilsmissen