<strong>SPANET PÅ DATTEREN:</strong> Kiefer Sutherland sier til The Sun at han flere ganger har spanet på datteren sin, da hun var liten. Foto: All Over Press
SPANET PÅ DATTEREN: Kiefer Sutherland sier til The Sun at han flere ganger har spanet på datteren sin, da hun var liten. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg spionerte på min egen datter

«24»-stjernen gjemte seg utenfor datterens skole.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I rollen som etterforskeren Jack Bauer i TV-serien «24», er Kiefer Sutherland (45) vant til å spane på forbrytere.

Men i et intervju med avisen The Sun avslører han at han også på hjemmefronten har dratt på hemmelige spaningsoppdrag - for å holde øye med sin datter Sarah (24), da hun var et barn.

Sutherland hevder han flere ganger satt i bilen og tittet inn i skolegården, da Sarah gikk på barneskolen, for å se hvordan hun ble behandlet av de andre barna.

- Jeg spionerte på min egen datter for å se hvordan hun hadde det på skolen. Jeg hadde angst for at jeg en dag ville komme dit og se at hun stod alene i et hjørne, mens de andre ungene lekte sammen, sier han til avisen.


Sutherland er for tiden aktuell i den nye TV-serien «Touch», hvor han spiller faren til en gutt med spesielle behov og uforklarlige krefter.

- Jeg hadde ikke planer om å si ja til en ny TV-serie etter «24», men da jeg fikk manuset skjønte jeg at jeg ikke kunne si nei, sier han til The Sun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sutherland må opereres

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer