SKUESPILLER: John Carew har spilt 91 fotballandskamper for Norge, men er nå mer interessert i film. Her på den røde løperen til visning av filmen All Is Lost under filmfestivalen i Cannes tidligere i år. Foto: Splash News/ All Over Press
SKUESPILLER: John Carew har spilt 91 fotballandskamper for Norge, men er nå mer interessert i film. Her på den røde løperen til visning av filmen All Is Lost under filmfestivalen i Cannes tidligere i år. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

- Jeg spiller en gangsterboss

John Carew debuterer som skuespiller i norsk film.

SEOGHØR.NO: John Carew (34) har lagt fotballskoene på hylla for å prøve seg som skuespiller.

I januar er det premiere på den kandiske filmen «Dead of Winter» hvor den tidligere fotballproffen har en rolle, og nå holder han også på å spille inn en norsk lavbudsjettfilm som heter «Høvdinger», skriver VG.

– Det er en gangsterfilm fra Oslos undergrunn, jeg spiller en gangsterboss. Det er en spennende utfordring for meg. Det er en litt annen type enn i den kanadiske filmen, som er mer en thriller, forteller Carew til avisen.

For å forberede seg til rollen har 34-åringen hentet inspirasjon fra skadinaviske gangsterfilmer.

– Jeg må sette meg i situasjoner hvor jeg ville agert annerledes. Bruke fantasien litt, finne de riktige følelsene og leve meg inn i det, sier han til VG.

LES OGSÅ: Pia Tjelta spiller mot ekskjæresten