- Jeg spiddet opp hele låret

Christina Vukicevic vet hvor vondt hekkeløperkollega Rachel Nordtømme har det. Hun har selv opplevd hekkeløperes skrekk på Bislett.

STØTTER NORDTØMME: Christina Vukicevic ødela muskler da hun spiddet låret på en hekk i 2008. Hun vet hvordan det er å miste en sesong på grunn av fall. Foto: Thomas Horni / Seher.no
STØTTER NORDTØMME: Christina Vukicevic ødela muskler da hun spiddet låret på en hekk i 2008. Hun vet hvordan det er å miste en sesong på grunn av fall. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Torsdag kveld står Christina Vukicevic (23) på startstreken under Bislett Games i Oslo. Selv føler hun seg i god form, og under pressekonferansen på Oslo Plaza onsdag ble det snakket om rekorder. Norsk rekord tenker hun derimot ikke mye på selv, selv om hun mener muligheten absolutt er der.

Den gode formen til tross, under trening på samme stadion i 2008 gikk det galt for hekkeløperen, da hun falt og skadet seg stygt i en hekk.

- Jeg spiddet opp hele låret på trening i 2008. Det er veldig spisse ben på hekkene, og jeg snublet i en av dem. Det endte meg at jeg fikk det spisse benet på hekken dypt inn i låret, sier hun til Seher.no.

Kun Christina og faren Petar var tilstede da 23-åringen skadet seg, noe som endte med en tur på sykehuset.

- Jeg måtte på Diakonhjemmet og sys sammen. Det var veldig vondt, sier Christina til Seher.no.

Søndag brakk Petter Northugs ekskjæreste, Rachel Nordtømme, albuen i et fall under et hekkeløp på Steinkjer. Tydelig skuffet omtalte hun skaden på sin egen blogg, og mener sesongen er over. Nå støtter Vukicevic Nordtømme, og mener fall under hekkeløp skjer fra tid til annen.

- Faller man i en hekk, trenger ikke det tyde på dårlig teknikk. Langt ifra, det kan skje de aller beste og kun være et uhell. I åttende hekk er det mange som faller. Hun var sikkert sliten, jeg ønsker henne i hvert fall god bedring, sier Christina til Seher.no.

23-åringen sier til Seher.no at hun skal «slippe løs villdyret» i seg under torsdagens løp, og håper det holder helt inn.

- Jeg har blitt sterkere, selv om det kanskje ikke ser sånn ut på disse armene. Men det er mye muskler der altså, sier hun lattermildt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Rachel brakk albuen i fall

Se løpet der Nordtømme brakk albuen her: