- Jeg sparer silikonsprengningen til finalen

Brystimplantatene har bydd på uventete problemer i «Mitt dansecrew» for kjendisblogger Sophie Elise.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Blogger Sophie Elise Isachsen (20) er fredag kveld klar for å vise seg frem i «Mitt dansecrew» på TV2 for fjerde gang.

Men det er ikke alle bevegelser som er like velegnede for bloggeren, som tidligere har vært åpen om at hun har forstørret brystene.

Når Seoghør.no møter henne og gutta i Unique på vei til studioprøver, forteller Sophie Elise at hun foretrekker å trene uten BH.

Se video med Sophie Elise og Unique øverst i artikkelen!

- Vi skulle øve inn en «shake» til en dansebattle, men det så helt grotesk ut da jeg gjorde det. Det så bare perverst ut, så noen ting må man holde seg unna, sier hun med glimt i øyet.

Saken fortsetter under bildet.

GIR ALT: Sophie Elise Isachsen og dansecrewet Unique er klare for fjerde runde i «Mitt dansecrew», der temaet er 70-tallet. Her fra 2. episode, med sport som tema. Foto: TV 2
GIR ALT: Sophie Elise Isachsen og dansecrewet Unique er klare for fjerde runde i «Mitt dansecrew», der temaet er 70-tallet. Her fra 2. episode, med sport som tema. Foto: TV 2 Vis mer

Hemmes av brystene

Etter dansedebuten i «Mitt dansecrew» for tre uker siden, fortalte 20-åringen til Seoghør.no at hun hadde vært nær ved å gi opp danseutfordringen. Nå er innstillingen en annen, og Sophie Elise forsikrer om at hun verken har skadet frontpartiet eller andre kroppsdeler under treningen hittil.

- Jeg er bare blitt stiv og støl, egentlig. Vi får spare silikonsprengingen til finalen, hvis vi eventuelt kommer dit, sier hun med et smil til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

TRENGER IKKE BH: Sophie Elise Isachsen sier til Seoghør.no at hun dropper trenings-BH når hun trener til «Mitt dansecrew» med dansecrewet Unique. - De sitter jo fast, sier hun om de forstørrede brystene sine. Foto: Hedda Fannemel Espeli, Se og Hør
TRENGER IKKE BH: Sophie Elise Isachsen sier til Seoghør.no at hun dropper trenings-BH når hun trener til «Mitt dansecrew» med dansecrewet Unique. - De sitter jo fast, sier hun om de forstørrede brystene sine. Foto: Hedda Fannemel Espeli, Se og Hør Vis mer

Sammen med Unique trener hun mange timer hver dag, og tett opp mot sending varer dansetreningen gjerne hele dagen.

Sophie Elise forteller at de tre gutta i Unique ikke alltid skjønner utfordringene hennes på trening.

- For eksempel bevegelser med hendene inntil kroppen, er noe de ikke skjønner hvorfor jeg ikke får til. Men det er jo fordi jeg har en «block» der, sier hun og ler.

«Mitt dansecrew» ser du på TV2 fredag klokken 20.00.

LES OGSÅ: - Vi møtte hverandre sist torsdag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer