TØFT: Marte Germaine Christensen innrømmer at det var tøft å sette seg inn i rollen som Lena. Her fra "Snarveien".
TØFT: Marte Germaine Christensen innrømmer at det var tøft å sette seg inn i rollen som Lena. Her fra "Snarveien". Vis mer

- Jeg sov ikke på tre uker

Marte Germaine Christensen fikk angst av å spille inn "Snarveien"...

SEHER.NO: 26 år gamle Marte Germaine Christensen er et av de nye stjerneskuddene på den norske film- og teaterhimmelen.

Skuespillerinnen er i disse dager aktuell med sin første hovedrolle i skrekkfilmen "Snarveien", som har Norgespremiere førstkommende fredag.

Se trailer til filmen nederst i saken!

Og i intervju med Dagbladet innrømmer 26-åringen at det var en tøff påkjenning å sette seg inn i rollen som livredde Lena.

- Jeg var utmattet etter å ha satt i gang angstprosesser i kroppen hver dag. Jeg isolerte meg ofte på settet og gikk inn i skogen for å jobbe meg opp før scenene skulle skytes, forteller hun.

Filmen handler om et ungt par som reiser til Sverige for å handle inn alkohol til en kamerats bryllup. På vei tilbake bestemmer deg seg for å snike seg om tollen ved å ta en snarvei gjennom Finnskogen. Her blir de offer for en rekke grusomme hendelser.

- Jeg sov nesten ikke på tre uker. Men søvnmangelen ga meg et eget fysisk uttrykk. Under innspillingen var alt som var ubehagelig et pluss for filmen. Når jeg ble bundet fast, ville jeg at de skulle gjøre det hardt. Så det ble ekte, sier hun.

Christensen har tidligere hatt roller i filmer som "Den siste revejakten" og "Izzat".

"Snarveien" har Norgespremiere 31. juli.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Spiller smugler i ny film