Benjamin Ingrosso:

- Jeg sov i to uker

Musikktalentet Benjamin Ingrosso forteller åpenhjertig om tøffe dager i et nytt intervju.

ÅPENHJERTIG: Benjamin Ingrosso forteller åpent om tøffe dager i et nytt intervju. Foto: TV 2 / NTB
ÅPENHJERTIG: Benjamin Ingrosso forteller åpent om tøffe dager i et nytt intervju. Foto: TV 2 / NTB Vis mer
Publisert

Benjamin Ingrosso (23) har hatt mange jern i ilden de siste årene. Han og resten av familien har hatt stor suksess med realityserien «Wahlgrens verden», samtidig som 23-åringen har bygget seg en solid karriere som artist.

Men i perioder har det blitt for mye for den talentfulle 23-åringen.

I det nye svenske talkshowet «Carina Bergfeldt» forteller Ingrosso at han var svært nær ved å bli syk på grunn av for mye jobb. Ingrosso vant svenske Melodi Grand Prix med låten «Dance You Off» i 2018, og siden den gang har det gått slag i slag for Benjamin - med stadige låter, konserter og tv-opptredener.

Et møte med psykologen ble avgjørende.

- Jeg merket det ved at jeg for første gang holdt på å gå på veggen. Jeg satt hos psykologen min og fikk ikke frem noe som helst, sier Benjamin Ingrosso i tv-intervjuet, gjengitt av Expressen.

FULL FYR: Det går galt når Benjamin Ingrosso skal lære søsterens kjæreste, Philippe Cohen, å lage mat i «Wahlgrens verden». Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

Til sengs i to uker

Artisten forteller videre at han begynte å gråte foran psykologen - noe som aldri har skjedd før.

- Jeg trodde at dersom jeg ville begynne å gråte hos henne, ville det være på grunn av en relasjon, men så ble det til at jeg gråt fordi jeg følte meg så utmattet, sier Ingrosso.

Etter møtet hos psykologen så han seg nødt til å sperre seg alene inne i hele to uker for å komme til hektene igjen.

SUKSESS: Det har gått i ett for Benjamin Ingrosso siden han fikk en respektabel 7. plass for Sverige i Eurovision i 2018. Foto: Armando Franca / AP / NTB
SUKSESS: Det har gått i ett for Benjamin Ingrosso siden han fikk en respektabel 7. plass for Sverige i Eurovision i 2018. Foto: Armando Franca / AP / NTB Vis mer

- Jeg orket ikke å gjøre alle til lags, jeg orket ikke å være hyggelig. Så jeg skrev til familie og venner at jeg trengte «space» i to uker. At jeg ikke kom til å svare på SMS-er og slikt. Etterpå sov jeg meg gjennom de to ukene, avslører han i intervjuet.

Benjamin Ingrosso er ikke typen som sitter inne med sine kvaler. I fjor høst fortalte han åpenhjertig om den vanskelige barndommen i svenskenes svar på «Hver gang vi møtes» - «Så mycket bättre».

Det ble svært følsomt da han begynte å fortelle om sin barndom. Artisten er sønn av det tidligere kjendisparet Pernilla Wahlgren (53) og Emilio Ingrosso (55).

- Jeg vokste opp i to familier der begge sider var veldig kreative, mange er kjente. Vi holder alle på med musikaler, er låtskrivere, produsenter eller holder på med tv, sa han innledningsvis.

FLØRTER: Rød Løpers programleder Kine Falch finner tonen med Benjamin Ingrosso på rød løper på Vixen Awards. Video: Steffen Pettersen / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Passet ikke inn

Det ble videre gjort et poeng ut av at begge foreldrene er kjente, samt at flere familiemedlemmer har vært i rampelyset store deler av livet.

Han er nemlig fetter av Swedish House Mafia-dj Sebastian Ingrosso, barnebarn av skuespillerne Christina Schollin og Hans Wahlgren, samt nevø av Vito Ingrosso, Niclas Wahlgren og Linus Wahlgren - som alle på sine måter har bidratt i den svenske underholdningsbransjen i mange år.

Til tross for at den unge artisten hadde stor støtte fra familien når det gjaldt musikkarrieren, følte han det var vanskelig å passe inn.

- Da jeg var liten hadde jeg det veldig vanskelig. Jeg havnet alltid i feil rom, liksom. Jeg er veldig utadvendt og elsket å lage show, men jeg ble plassert i skoler der det var feil. Det var ikke greit, sa han.

Ingrosso så deretter tilbake på oppveksten og fortalte at han synes det var en tøff kamp.

SEXLEKETØY: I «Wahlgrens verden» får Benjamin en gave av søsteren Bianca som er litt utenom det vanlige. Vis mer

- Når jeg ser tilbake på meg som liten nå, så vil jeg bare gi meg selv en stor klem - der jeg sto i friminuttet når alle andre spilte basket, hoppet hoppetau eller spilte fotball, mens jeg sto og holdt show alene eller for kantinedama, sa han, og la til:

- De årene på skolen var en tøff kamp, man ville passe inn. Hva faen er jeg bra på? Jo, det var musikk, men den gang var det teit. Jeg gikk og gjemte meg på musikkrommet, dro igjen gardinene og satt og skrev sanger i pausene, sånn at ingen skulle se.

Men å holde show alene har altså vist seg å gi Benjamin en solid grunnmur, ettersom han i dag er blant Sveriges mest populære artister.

LES OGSÅ: Skandaleprinsen risikerer fengsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer