- Jeg sørger over tapet av et barn

«The Hills»-stjernens hjerteknuste mor har ikke sovet på flere måneder..

SØRGER: Darlene Egelhoff er svært nedbrutt etter at hennes datter brøt alle bånd med henne. Foto: All Over Press
SØRGER: Darlene Egelhoff er svært nedbrutt etter at hennes datter brøt alle bånd med henne. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «The Hills»-stjernen Heidi Montags mor, Darlene Egelhoff, sier hun sørger tapet av et barn, etter deres svært offentlige krangel på MTV showet.

I et klipp fra den kommende episoden av «The Hills», forteller Egelhoff Heidis søster Holly, at hun syns det er svært vanskelig å ikke ha kontakt med den yngste datteren sin.

- Jeg har ikke sovet på flere måneder. Jeg har fått utskrevet sovepiller fra legen, bare for å kunne klare å sove. Jeg står opp hver morgen, og vet ikke om jeg lenger orker å leve. Jeg sørger tapet over et barn, og ja, det gjør vondt. Det gjør mer vondt enn jeg noensinne trodde jeg kunne ha, sier Egelhoff gråtende til sin andre datter Holly.

Mor og datter har brutt alle bånd etter at Egelhoff hadde en negativ reaksjon på Heidis ti kosmetiske operasjoner - på en dag.

- Vil du virkelig se ut som Barbie? Du var så mye vakrere før, sa Darlene til datteren Heidi i en episode av «The Hills».

Montag innrømmet senere at nettopp denne episoden var den vondeste opplevelsen hun noensinne har opplevd.

Deres forhold ble bare verre og verre ettersom tiden gikk, og det endte med at Montag tilkalte politiet da hennes mor dukket uanmeldt opp på døren.

- Etter det mamma gjorde mot meg, på TV, så har jeg ingen ønsker om å se henne, sa Heidi etter episoden.

Heidi, som annonserte sin separasjon fra ektemannen Spencer Pratt (26) tidligere i år, avslørte for en måned siden at hun nå arbeider med et nytt album.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: «The Hills»-stjernen prøver å få moren arrestert