- Jeg snudde livsstilen min på hodet etter brystkreften

Men Giuliana Rancic gikk motsatt vei av hva man kanskje skulle tro...

KREFTFRI: TV-stjernen Giuliana Rancic fikk brystkreft i 2011, og etter sykdommen har hun endret hele livsstilen sin. - Livet er til for å nytes, sier hun i et ferskt intervju i anledning Breast Cancer Awareness Month nå i okotber. Foto: Stella Pictures
KREFTFRI: TV-stjernen Giuliana Rancic fikk brystkreft i 2011, og etter sykdommen har hun endret hele livsstilen sin. - Livet er til for å nytes, sier hun i et ferskt intervju i anledning Breast Cancer Awareness Month nå i okotber. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: TV-stjernen Giuliana Rancic (39), kjent fra blant annet «E! News» og «Fashion Police» med Kelly Osbourne, ble i 2011 rammet av brystkreft.

Og etter sykdommen, og en påfølgende dobbel mastektomi, har programlederen endret livsstilen sin fullstendig. Det forteller hun til Huffpost Live.

Men i stedet for å bli mer opptatt av en sunn livsstil for å holde seg frisk, har den slanke 39-åringen gått motsatt vei.

- Livet er til for å nytes, ikke for å bli brukt på treningsstudioet hver dag eller for å telle kalorier, understreker hun i intervjuet.

Mer junkfood, mindre trening

Rancic, som er gift med entreprenør og programleder Bill Rancic (42), var nemlig en flittig tilhenger av trening og sunt kosthold lenge før hun ble kreftsyk.

- Før jeg fikk brystkreft var jeg svært opptatt av kostholdet mitt og hva jeg spiste, og jeg prøvde å spise veldig sunn mat, fullkorn og å trene hver dag.

FØR KREFTEN: Giuliana avbildet i 2010, før hun ble syk og da hun var mer opptatt av å leve svært sunt. Foto: Stella Pictures
FØR KREFTEN: Giuliana avbildet i 2010, før hun ble syk og da hun var mer opptatt av å leve svært sunt. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det som er morsomt nå er jo at jeg har endret måten jeg lever på, hva jeg spiser og hvordan jeg trener ganske drastisk, men altså i motsatt retning av hva man kunne tenke seg, uttaler hun.

I dag sier Giuliana Rancic at hun spiser masse brød og mange forskjellige typer mat, og at hun har sluttet å trene så mye som hun gjorde før.

TV-personligheten, som stadig er sylslank og må tåle mye kritikk for sin smale figur i sosiale medier, påpeker imidlertid at hun har en høyere forbrenning enn mange andre.

LES OGSÅ: Nå må også sønnen på rehab

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer