- Jeg sniffet kokain på Finse

Det var ikke bare den norske naturen som fanget «Star Wars»-stjernens oppmerksomhet...

NARKOTIKA PÅ FILMSETTET: Carrie Fisher innrømmer at hun flere ganger sniffet kokain, da hun var på Finse i 1979 for å spille inn scener til Star Wars-filmen «The Empire Strikes Back» . Her er hun i en scene med Harrison Ford (t.v.) og Mark Hamill. Foto: Lucasfilm Ltd.
NARKOTIKA PÅ FILMSETTET: Carrie Fisher innrømmer at hun flere ganger sniffet kokain, da hun var på Finse i 1979 for å spille inn scener til Star Wars-filmen «The Empire Strikes Back» . Her er hun i en scene med Harrison Ford (t.v.) og Mark Hamill. Foto: Lucasfilm Ltd. Vis mer
Se den originale «The Empire Strikes Back»-traileren nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Snøkrigs-scenene i den ekstremt populære Star Wars-filmen «The Empire Strikes Back» gjorde norske Finse berømt, da den kom ut i 1980.

Året før hadde nemlig regissør George Lucas slept med seg hele Hollywood-maskineriet - inkludert filmstjernene Harrison Ford, Mark Hamill og Carrie Fisher - til fjellbygden, noe som fikk mye oppmerksomhet både i norsk og internasjonal presse.

Men det Star Wars-fansen ikke visste, var at det var et helt annet hvitt pulver enn norsk puddersnø som opptok Carrie Fisher (53) - som spilte legendariske Prinsesse Leia - i kulissene.

Til avisen The Sun avslører hun nå at hun flere ganger sniffet kokain under opptakene i Norge.

- Jeg var ikke engang glad i kokain. Det var mer snakk om å prøve hva som helst for å bli ruset, sier hun.

Fisher - som nylig mistet sin skuespillerpappa Eddie - har tidligere innrømmet at hun har slitt med avhengighet av reseptbelagte medisiner. Hun skal ifølge The Sun også flere ganger ha lagt seg inn på avvenningsklinikker i forsøk på å bli rusfri.

Hun hevder hun i 1982 ble advart mot å fortsette med narkotikaen av «Blues Brothers»-skuespilleren John Belushi, som døde av en overdose senere samme år.

- Jeg innså at jeg brukte mer stoff enn andre, og var i ferd med å bli avhengig, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Natalie Portman var livredd for å kysse kvinnelig kollega