NARKOBESKYLDNINGER: Den tidligere kjendisreporteren Chris Gardner sier i en ny TV-dokumentar at han har sniffet kokain med både modellen Naomi Campbell og filmstjernen Lindsay Lohan. Foto: All Over
NARKOBESKYLDNINGER: Den tidligere kjendisreporteren Chris Gardner sier i en ny TV-dokumentar at han har sniffet kokain med både modellen Naomi Campbell og filmstjernen Lindsay Lohan. Foto: All OverVis mer

- Jeg sniffet kokain med Lindsay og Naomi

Tidligere kjendisjournalist hevder han fungerte som narkotika-kurér for superstjernene.

SEOGHØR.NO: Kjendisjournalisten Chris Gardner har tidligere jobbet for flere av USAs største tabloider, som Hollywood Reporter og People.

Jobben hans var å bli kjent med flere av USAs største kjendiser, som milliardærarvingen Paris Hilton, filmstjernen Lindsay Lohan og modellen Naomi Campbell.

Men i den nye TV-dokumentaren «Sunset BLVD» sier Gardner at han gjorde mer enn å prate de med berømte personene.

Gardner sier han ble avhengig av kokain etter å ha gått ut seks ganger i uken i ett år. På festene skal han flere ganger ha sniffet kokain med mange av kjendisgjestene.

- Jeg sniffet kokain med Lindsay og Naomi, sier han til TV-kanalen ABC.

Lindsay Lohan har flere ganger vært på rehab til behandling for rusproblemer.

Ofte skal Gardner ha fungert som narko-kurér for stjernene.

- Det var ofte Gardner som gikk ned i underetasjen og møtte dealeren, for gud forby at kjendisene skulle selv hente stoffet sitt, sier rettsreporteren Christine Pelisek i The Daily Beast til TV-kanalen.

Lindsay Lohan og Naomi Campbell har nektet å kommentere narkotikapåstandene overfor ABC.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: TV 2-Jon: - Folk trodde jeg gikk på kokain

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player