- Jeg sniffet kokain for å bli kul

80-tallsstjernen gjorde alt for å ødelegge sin kjernesunne image.

<strong>GJORDE OPPRØR MED NARKOTIKA:</strong> 80-talls stjernen Jason Donovan sier ifølge nettstedet Contactmusic at han begynte med kokain for å gjøre opprør mot sitt image som «svigermors drøm». Foto: All Over Press
GJORDE OPPRØR MED NARKOTIKA: 80-talls stjernen Jason Donovan sier ifølge nettstedet Contactmusic at han begynte med kokain for å gjøre opprør mot sitt image som «svigermors drøm». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det australske ungpikeidolet Jason Donovan gjorde på 80-tallet stor suksess både i TV-serien «Nieghbours» og som popstjerne blant annet sammen med Kylie Minogue på låten «Especially for you».

Utad var Donovan en «svigermors drøm», men nå avslører han at den plettfrie fasaden drev ham til narkotikamisbruk.

- Hele dette imaget av den perfekte nabogutten ble skapt for meg. Jeg følte meg aldri komfortabel med det, sier han ifølge nettstedet Contactmusic.

- Da jeg vokste opp, følte jeg meg upopulær. Jeg trodde narkotika ville endre på det, så jeg sniffet kokain for å bli kul.

Etter flere år med narkotikamisbruk ble sangeren rusfri i år 2000.

Nå advarer han andre mot narkotika.

- Å ta dop er ikke kult - det tar over livet ditt, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Anmeldt for mishandling av kona

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer