<strong>I SORG:</strong> Will Smith skriver på sin Facebookside at han snakket med Prince dagen før det ble kjent at artisten har gått bort.
I SORG: Will Smith skriver på sin Facebookside at han snakket med Prince dagen før det ble kjent at artisten har gått bort. Vis mer

- Jeg snakket med ham onsdag kveld

Dødsfallet til Prince kom som et sjokk på hans filmstjerne-venn Will Smith.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Nyheten om at artisten Prince har gått bort, slo torsdag ned som en bombe blant fans over hele verden.

En av de som ble aller mest sjokkert var filmstjernen Will Smith.

«Men in black»-skuespilleren skriver på sin Facebook-side at han snakket med Prince så sent som onsdag kveld.

- Jeg er sjokkert og knust. Jeg snakket med ham i går kveld. I dag sørger Jada og jeg over tapet av en strålende poet, en sann inspirasjon og en av de største artistene som har vandret på Jorden, skriver Smith.

Både norske og internasjonale kjendiser har lagt ut hyllester til den avdøde «Purple Rain»-sangeren etter at nyheten ble kjent.

USAs president, Barack Obama (54), viser sin dypeste medfølelse til artistens fans og familie.

Justin Timberlake (35) har også skrevet en lang hyllest til den avdøde legenden på sin Instagram-profil:

- Jeg er trist, men jeg vil smile når jeg tenker på alle de gangene jeg var så heldig å få tilbringe sammen med ham. Vi har mistet vår største nålevende musiker. Men musikken hans vil aldri dø, står det blant annet.

Og helt uten forvarsel mistet verden mye av magien sin. Hvil i fred Prince! Tusen takk for alt du har gitt oss, skriver popstjernen Katy Perry (31).

Artist og låtskriver Hanne Sørvaag (36) er en av mange millioner Prince-fans som ble tatt på senga av nyheten om popstjernens død torsdag.

- Jeg hadde sett for meg at det fortsatt skulle komme mye mer fra ham, sier hun til Seoghør.no.

En av Norges største Prince-fans, TV 2-programleder Christer Falck, sørger også over dødsfallet.

- Dette er bare trist. Først Bowie, så Prince. Dette er så trist. Han spilte gitar av en annen verden og var den komplette artist, forteller han til P4.

LES OGSÅ: «Mann nede, puster ikke»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer