Vanessa Hudgens:

- Jeg snakker med ånder

Vanessa Hudgens hevder hun har «åndelige evner» i nytt intervju.

SPIRITUELL: Skuespiller Vanessa Hudgens skal ifølge henne selv være i kontakt med ånder. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
SPIRITUELL: Skuespiller Vanessa Hudgens skal ifølge henne selv være i kontakt med ånder. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Disney-stjernen Vanessa Hudgens (33) ble for alvor kjent gjennom «High School Musical»-suksessen, og har siden blitt et stort navn i underholdningsbransjen.

Nå har hun vel å merke fått øynene opp for alt annet enn skuespill, og hevder i et nytt intervju at hun har evnen til å snakke med ånder.

«Get Organized with The Home Edit»

SETTES UT: Zac Efron ble satt ut da han besøkte «Ellen DeGeneres Show». Se hvorfor! Video: TV3 Vis mer

- Det er skummelt

Hudgens gjestet nemlig nylig «The Kelly Clarkson Show», og der fortalte hun om da hun skal ha oppdaget de noe uvanlige evnene. Det skriver en rekke medier, deriblant People og Independent.

Til programleder Kelly Clarkson (39) forklarte 33-åringen at hun har hatt mange opplevelser med det hun omtaler som «åndelige vesener» gjennom åra, og la til at hun skal ha akseptert det faktum at hun både «ser og hører ting».

- Jeg husker jeg gjorde meg klar til skolen da jeg var åtte år gammel, og det var … Du vet de endene, altså lekene, som du drar i snoren? Det var en av dem på spisebordet, og jeg begynte å gå, og leken begynte plutselig å gå seg ved siden av meg, minnes hun.

Videre la hun imidlertid ikke skjul på at det også skal ha vært skummelt på et tidspunkt, og at hun ikke visste hvordan hun skulle håndtere det.

- Jeg stengte det på en måte litt ute for en stund, fordi det er skummelt. Det ukjente er skummelt. Men nylig tenkte jeg: «Nei, dette er en gave og noe jeg har evnen til å gjøre, så jeg kommer til å omfavne det».

KIDNAPPET: Zac Efron og broren Dylan bestemte seg for å «kidnappe» bestefaren deres slik at de kunne se EM-finalen sammen. / Instagram: zacefron Vis mer

Uforklarlig hendelse

Under intervjuet var også Hudgens svært åpen om at hun benytter seg av en såkalt «åndeboks», som ifølge henne selv skal hjelpe henne å analysere radiofrekvenser.

- Det skal være noe med elektrisiteten den skaper lar ånder snakke gjennom den, hevder hun videre.

Det er ikke første gang 33-åringen har åpnet seg om sine overnaturlige tanker.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

I 2011 fortalte skuespilleren overfor People at hun hadde opplevd noe helt uforklarlig, som skal ha skjedd under innspillingen av filmen «Journey 2» i Wilmington i North Carolina.

Hudgens skal da ha hørt fottrinn mens hun bodde i et gammelt hus mens de spilte inn filmen, men hun fant aldri ut hvor de kom fra. Hun fortalte at hun ble redd.

- Det var definitivt en kvinnelig ånd. Jeg kunne føle det, sa hun.

LES OGSÅ: Slik gikk det med «Die Hard»-gjengen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer