Vanessa Hudgens:

- Jeg snakker med ånder

Vanessa Hudgens hevder hun har «åndelige evner» i nytt intervju.

SPIRITUELL: Skuespiller Vanessa Hudgens skal ifølge henne selv være i kontakt med ånder. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
SPIRITUELL: Skuespiller Vanessa Hudgens skal ifølge henne selv være i kontakt med ånder. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Disney-stjernen Vanessa Hudgens (33) ble for alvor kjent gjennom «High School Musical»-suksessen, og har siden blitt et stort navn i underholdningsbransjen.

Nå har hun vel å merke fått øynene opp for alt annet enn skuespill, og hevder i et nytt intervju at hun har evnen til å snakke med ånder.

«Get Organized with The Home Edit»

- Det er skummelt

Hudgens gjestet nemlig nylig «The Kelly Clarkson Show», og der fortalte hun om da hun skal ha oppdaget de noe uvanlige evnene. Det skriver en rekke medier, deriblant People og Independent.

Til programleder Kelly Clarkson (39) forklarte 33-åringen at hun har hatt mange opplevelser med det hun omtaler som «åndelige vesener» gjennom åra, og la til at hun skal ha akseptert det faktum at hun både «ser og hører ting».

- Jeg husker jeg gjorde meg klar til skolen da jeg var åtte år gammel, og det var … Du vet de endene, altså lekene, som du drar i snoren? Det var en av dem på spisebordet, og jeg begynte å gå, og leken begynte plutselig å gå seg ved siden av meg, minnes hun.

Videre la hun imidlertid ikke skjul på at det også skal ha vært skummelt på et tidspunkt, og at hun ikke visste hvordan hun skulle håndtere det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer