LYKKEN BRAST: Familien Hogan har falt helt fra hverandre. Foto: Stella Pictures
LYKKEN BRAST: Familien Hogan har falt helt fra hverandre. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg snakker ikke med mamma

Brooke Hogan er såret over morens oppførsel.

LOS ANGELES (Seher.no): Det siste året har vært alt annet enn lett for familien Hogan som tidligere har hatt stor suksess med realityshowet "Hogan Knows Best".

Det hele startet med at yngstesønnen Nick (17) var involvert i en bilulykke etter kappkjøring med en kompis - noe han nå soner en åtte måneder lang fengselsstraff for. Deretter ble det kjent at Linda Hogan (48) begjærte skilsmisse fra wrestlingkongen Hulk Hogan (54) etter 24 år som mann og kone.

Og nylig kom det frem at Linda nå trøster seg med 19-åringen, Charley Hill, etter bruddet fra ektemannen.

Datteren Brooke (20) er dypt sjokkert over morens avsløring, og har kuttet kontakten med henne og flyttet inn til faren, forteller hun i et intervju med US Weekly.

- Hvis jeg var 48 år vet jeg at jeg ikke ville datet en 19-åring. Det er virkelig ikke henne, og etter alt som har skjedd trenger jeg mammaen min, men hun holder på med sine egen ting. Jeg snakker ikke lenger med henne, sier hun til bladet.

De eneste gangene Brooke og moren har truffet hverandre er når de har besøkt Nick i fengselet. Linda selv skjønner ikke hvorfor datteren stenger henne ute.

- Jeg sa til henne: "Jeg misliker det du holder på med og vi er på forskjellige steder i livet nå. Jeg ønsker virkelig å treffe deg og snakke med deg, men jeg forstår meg ikke på valgene du tar for tiden.

Selv om Brooke synes skilsmissen mellom foreldrene har vært tung innrømmer hun at hun så det komme.

- Jeg så at de vokste fra hverandre, og Nick og jeg ønsket ikke at de skulle holde sammen for vår skyld. Nicks bilulykke og "Hogan Knows Best" har nok også slitt på forholdet deres, men jeg tror nok en skilsmisse hadde vært løsningen uansett før eller senere, sier hun til US Weekly. 

Det har vært noen tøffe måneder og Brooke har hatt det svært tungt, men likevel prøver hun å se positivt på situasjonen.

- Vi er alle fremdeles i live og vi er alle fremdeles glade i hverandre. Alt jeg ønsker er å se familien min lykkelige igjen.

LES OGSÅ: Hulk Hogan brøt sammen på tv