- Jeg sluttet da jeg fikk vite sannheten

Michael Jackson anklages for å ha kjøpt seg fri fra pedofilianklagene.

NYE ANKLAGER: Ifølge Sunday People skal Michael Jackson ha betalt rundt 240 millioner kroner for å få de unge guttene til å holde munn om overgrepene. Foto: All Over Press
NYE ANKLAGER: Ifølge Sunday People skal Michael Jackson ha betalt rundt 240 millioner kroner for å få de unge guttene til å holde munn om overgrepene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popkongen Michael Jackson var elsket av millioner av fans verden over, som støttet ham da han i 2005 ble anklaget for å ha misbrukt unge gutter seksuelt. Artisten ble senere frifunnet. 

Nå har derimot nye opplysninger blitt offentliggjort.

Ifølge Sunday People skal Michael Jackson ha betalt rundt 240 millioner kroner for å få flere av de unge guttene til å holde munn.

Avisen hevder å ha fått innsyn i flere hemmelige FBI-rapporter.

- Om rapportene hadde blitt offentliggjort tidligere hadde Jacksons karriere vært over, sier en etterforsker ifølge avisen.

FBI-rapportene inneholder flere tusen sider med opplysninger fra privatdetektiver, referat fra samtaler og timesvis med lydopptak, satt sammen av etterforskeren Anthony Pellicano. Pellicano ble i sin tid ansatt av Jackson for å få anklagene til å forsvinne.

I rapportene avsløres det blant annet at popstjernen skal ha betalt rundt 240 millioner kroner til unge gutter for å få de til å holde munn om overgrepene. Blant annet forteller Jacksons tidligere butler Philip LeMarque og kona Stella, i et opptak gjort i 1993, om hvordan skuespilleren Marlon Brando alltid var mistenksom overfor Jackson.

- Han så alltid Michael plutselig forsvinne med alle barna. Brando sa: «Hva gjør Michael med barna?»

Paret hevder på opptaket at Jackson blant annet så på pornofilm med unge gutter på sitt private soverom, bak en gjemt vegg. 

Rapportene kommer bare dager etter at Wade Robson (30) fortalte i en rettsal i Los Angeles, om hvordan ha selv skal ha blitt utnyttet av den avdøde popkongen.

Pellicano, som sitter i fengsel, sluttet å jobbe for Jackson og sa i et intervju fra fengselet i 2011 at han sluttet da han fant ut hva Jackson egentlig hadde gjort.

- Jeg sluttet da jeg fikk vite sannheten, sa Pellicano ifølge Radaronline.com.

Etterforskeren, som ikke navngis hos Sunday Mirror, forteller at anklagene mot popstjernen strømmet inn på kontoret.

- Jeg har aldri jobbet med en sak med så mange ofre. Minimum 24 barn fikk penger for å holde munn, sier kilden til Sunday Mirror. 

LES OGSÅ:   Anklaget for misbruk etter sin død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer