- Jeg sluttet å gjøre ting jeg ikke hadde lyst til

Vendela Kirsebom fikk mer tid til seg selv etter skilsmissen med Olaf Thommessen.

BARE VENDELA: Den vakre modellen fikk mer tid til seg selv, etter at hun ble skilt fra Venstre-politiker Olaf Thommessen. Foto: Stella Pictures
BARE VENDELA: Den vakre modellen fikk mer tid til seg selv, etter at hun ble skilt fra Venstre-politiker Olaf Thommessen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er ikke bare negative følelser og erfaringer knyttet til skilsmisser, skal vi tro kjendisdamene som i dagens papirutgave av VG forteller om nettopp deres erfaringer med å ha blitt skilt.   

- Jeg fikk mer tid til meg selv. Og så sluttet jeg å gjøre en del ting jeg ikke hadde lyst til. Det hadde ikke noe med ham jeg ble skilt fra å gjøre, men mer om at jeg ønsket å se mer av meg selv, sier en åpenhjertlig Vendela Kirsebom (44).

For noen av damene var det å kunne planlegge ting ut i fra det de selv hadde lyst til et stort pluss ved å bli skilt.

- Nå kan jeg planlegge helgene ut fra hva jeg selv har lyst til, og jeg har kunnet ta opp igjen veldig mye venninneaktiviteter. Etter at jeg ble skilt har jeg lært minst én ny ting i året; jeg kan nevne klatrekurs, kite-kurs, tangokurs og bølgesurfingskurs, sier den sporty generalsekretæren i Turistforeningen Kristin Krohn Devold (50) til avisen.

For programleder Kristin Skogheim (41) ble det å kunne sitte å gråte på kafé noe hun fikk lov til etter skilsmissen.

- Det var fint at det var lov til å sitte på kafé og gråte høyt, og å kunne ringe venninner døgnet rundt og be dem komme. Det skulle jeg ønske jeg kunne nå innimellom også. Også tror jeg man er en bedre venn å ha når man har litt sorg. Venner som bare er forelsker og glade er kjedelige, mener Skogheim.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Faren holdt kreftdiagnosen skjult

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer