- Jeg slo ut fortanna hennes

Katie Price klikket fullstendig da hun fikk vite at ektemannen hadde vært utro med bestevenninnen hennes.

SINNA: Katie Price reagerte voldsomt da hun oppdaget ektemannen sin utro med bestevenninna si. Foto: Stella Pictures
SINNA: Katie Price reagerte voldsomt da hun oppdaget ektemannen sin utro med bestevenninna si. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Den britiske glamourmodellen Katie Price (36) har ikke hatt det lett i det siste.

Etter avsløringen om at hun er seks måneder på vei med sitt femte barn, oppdaget hun at ektemannen, Kieran Hayler (27), hadde hatt en affære med bestevenninnen Jane Pountney.

- Jeg beklager å måtte si at jeg og Kieran skiller oss. Han og min bestevenn har hatt en affære de siste syv månedene, raste Katie på Twitter og slenger diverse ukvemsord mot sin tidligere venninne.

Nå avslører hun til The Sun at hun slo ut fortanna til venninnen da hun oppdaget det hele.

UTROSKAP: Katie Price fant nylig ut at ektemannen var utro med bestevenninnen Jane. Her er de to med sine ektemenn. Foto: Stella Pictures
UTROSKAP: Katie Price fant nylig ut at ektemannen var utro med bestevenninnen Jane. Her er de to med sine ektemenn. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det kom en rød tåke over meg, og jeg marsjerte rett bort til Jane. Jeg dro ut hårforlengelsene hennes og er ganske sikker på at jeg slo ut minst halve fortanna hennes. I det minste så håper jeg det, sa hun.

Katie fortalte at hun lenge hadde hatt en mistanke til at det var ugler i mosen.

- Vi hadde bestemt oss for å dra på ferie med barna og bestevennene våre, Jane og Derric. Derric måtte komme noen dager senere, og allerede da begynte jeg å fatte mistanke. Men jeg hadde vært gjennom så mye med fødselen og alt, at jeg ville ikke tenke på det.

Etter hvert begynte glamourmodellen å legge merke til at bestevenninnen prøvde å se ut som henne.

SKILLES: Katie vil skilles fra ektemannen selv om hun venter barn igjen med ham. Foto: Stella Pictures
SKILLES: Katie vil skilles fra ektemannen selv om hun venter barn igjen med ham. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg fortsatte som normalt, men begynte å legge merke til at hun så mer og mer ut som meg. Hun hadde de samme ringene, og den samme stilen, helt plutselig.

Jane og Kieran hadde hatt en affære i over ett år på denne tiden, men nå skulle de snart bli avslørt.

- Jeg gikk for å se etter Kieran midt på natten. Det var veldig mørkt, men da jeg kom ned til stranden så jeg ham og Jane i tett omfavnelse. Jeg følte meg fysisk kvalm.

Katie og Kieran ble foreldre til lille Jett i august i fjor. Sjokket var stort da Katie fant ut at hun var gravid igjen!

- Det var ikke noe de hadde planagt så kort tid etter at Jett ble født, men de er glade likevel. Selv om det kom som et sjokk der og da, forteller en kilde til avisen The Sun.

I LYKKELIGERE TIDER: Kieran og Katie har hatt et stormfullt forhold. Foto: Stella Pictures
I LYKKELIGERE TIDER: Kieran og Katie har hatt et stormfullt forhold. Foto: Stella Pictures Vis mer

Men etter at hun fant ut av ektemannens affære ser ikke Price lenger like lyst på fremtiden.

- Kieran er et ekkelt menneske som gjør dette rett etter at jeg fødte barn og fortsatte å gjøre det til jeg avslørte dem. Ingen fortjener dette, spesielt når de er seks måneder på vei. Det er den verste smerten i verden, sier modellen.

Katie Price, som tidligere gikk under modellnavnet Jordan, har barna Harvey (12) med fotballspilleren Dwight Yorke (42), Junior (9) og Princess (7) med eksmannen Peter André (41), og lille Jett (9 mnd) med sin nåværende ektemann Kieran.

LES MER: Gravid igjen