- Jeg slo meg noe jævlig

Jahn Ivar «Mini» Jakobsen fikk en brutal debut på treningen til TV 2-programmet «Skal vi stupe».

MINI-SALTO I BASSENGET?: TV 2s fotballekspert Jahn Ivar «Mini» Jakobsen er en av kjendiskonkurrentene Alexandra Joner skal bryne seg mot i bassenget. Foto: TV 2
MINI-SALTO I BASSENGET?: TV 2s fotballekspert Jahn Ivar «Mini» Jakobsen er en av kjendiskonkurrentene Alexandra Joner skal bryne seg mot i bassenget. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: 7. desember kunne Seoghør.no avsløre at den tidligere norske fotballstjernen Jahn Ivar «Mini» Jakobsen (47) er en av kjendisene som skal være med i TV 2s nye konkurranse «Skal vi stupe».

På deltagerlista står også Plumbo-vokalist Lars Erik Blokkhus og skuespilleren Tobias Santelmann, padler-ekteparet Erik og Mira Verås Larsen  Mira. Eirik Verås Larsen, tidligere landslagsspiller i fotball, Roar Strand, TV-snekkeren Otto Robsahm, «Skal vi danse»-proffene Nadya Khamitskaya og Alexandra Kakurina, artisten Alexandra Joner, skuespilleren Odd-Magnus Williamson og den tidligere turneren Espen Jansen.

Til fredagens VG sier Jakobsen at de første treningene endte med mange harde fall.

- Jeg er livredd hver gang jeg går opp på femmeteren. Vannet er hardt og jeg slo meg noe jævlig i starten. Jeg har fått noen smeller i ansiktet etter å ha tatt salto fra tremeteren. Jeg er jo programforpliktet til å ta salto, sier den tidligere Rosenborg-spilleren, som var kjent for sine rundkast etter scoringer på banen.

Det er foreløpig ikke kjent når programmet skal sendes.
LES OGSÅ: Kurt Nilsen ønsker seg ikke flere barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer