- Jeg slo meg ikke vrang

Sienna Miller tar bladet fra munnen og går hardt ut mot irritert bareier.

BRÅKEBØTTE?: Sienna Miller nekter for å ha laget oppstyr da hun ble nektet adgang til en bar. Foto: All Over Press
BRÅKEBØTTE?: Sienna Miller nekter for å ha laget oppstyr da hun ble nektet adgang til en bar. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespillerinnen Sienna Miller (24) nekter for at hun lagde oppstyr da hun ble bortvist fra en bar i Pittsburgh, Pennsylvania på grunn av manglende identifikasjon.

Eieren av baren Young's Tavern, Penny Folino, har hevdet at Alfie-stjernen ignorerte dørvakten Dan Kovacs' forespørsel om legitimasjon og bestilte en vodka tonic før hun ble bedt om å forlate stedet.

- Sienna dro av seg hatten og sa "Jeg er Sienna Miller. Jeg er en berømt skuespillerinne!", fortalte Folino Pittsburgh Post-Gazette tidligere denne uken.

SE HER: Hollywood-stjernene slanker seg med hestemedisin

Ansatte ved baren forteller ifølge Contactmusic at Sienna ventet en halvtime utenfor baren, men ikke fikk slippe inn igjen da hun ikke kunne bevise at hun var over 21. Nå slår skuespillerinnen tilbake mot bareieren.

- Jeg benekter helhjertet påstandene om at jeg opptrådte upassende da jeg ble bedt om legitimasjon ved denne baren. Jeg ble bedt om å vise ID, men da jeg ikke hadde det med meg ble jeg fortalt at jeg ikke kunne bli servert og bedt om å forlate baren, sier Sienna i en pressemelding.

- Jeg hadde ingen problemer med dette og familien min og jeg forlot stedet rolig uten videre ordutveksling.

Men barieren står på sitt.

- Jeg kan ikke konkurrere med en kjent skuespillerinne, men jeg kan fortelle én ting: Jeg er ingen løgner - hun er det.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer