DÅRLIG MATCH? Whitney Houston avslører nå at ekteskapet med Bobby Brown var preget av misbruk og mishandling... Foto: Stella Pictures
DÅRLIG MATCH? Whitney Houston avslører nå at ekteskapet med Bobby Brown var preget av misbruk og mishandling... Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg slo ham tre ganger

Nå snakker popstjernen ut om det turbulente ekteskapet og rusproblemene.

SEHER.NO: Mandag kunne amerikanske TV-seere se del én av Oprah Winfreys intervju med popstjernen Whitney Houston (46) - som er Houstons første TV-intervju på hele syv år.

Popstjernen har vært gjennom mye de seneste årene, og har blant annet slitt med alvorlige rusproblemer og et turbulent ekteskap. Nå er imidlertid artisten tilbake i rampelyset og aktuell med sin nye plate "I look to you".

I intervjuet med Oprah- som talkshow-verten selv har omtalt som det beste intervjuet hun noen gang har gjort - innrømmet Houston, ifølge x17online at hun slet med avhengighet og ble utsatt for misbruk iløpet av de 14 årene hun var gift med eks-mannen Bobby Brown.

Til Oprah avslørte Houston blant annet at det foregikk vold i hjemmet til ekteparet.

- Han klappet til meg én gang, men han ble slått i hodet tre ganger av meg, innrømmet sangeren til Oprah, ifølge x17online.

46-åringen skal også ha uttalt at hun på mange måter var avhengig av den voldelige eks-mannen, som hun fikk datteren Bobbi Kristina (16) sammen med.

- Han var dopet mitt. Jeg gjorde ingenting uten ham, innrømmet hun til Oprah.

Stjernen fortalte også at hennes egen mor var så bekymret for rusproblemene hennes på et tidspunkt at hun tok med seg sheriffen og kom på døren, for å forsøkte å overtale datteren til å dra på avrusning.

Del 2 av Oprahs intervju med popstjernen sendes på amerikansk TV tirsdag, og det forventes da flere sjokkerende avsløringer rundt Houstons liv.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: -
Whitney var et mareritt