- Jeg slo ham i bakhodet to ganger

For første gang snakker Brad Pitt om angrepet på den røde løperen.

LOT SEG IKKE SKREMME: Brad Pitt fortsatte å signere autografer til fansen til tross for at han ble overfalt av Vitalii Sediuk under Maleficient-premieren i Hollywood forrige uke.
 Foto: VLUV/NUKIDB/Splash News/ All Over Press
LOT SEG IKKE SKREMME: Brad Pitt fortsatte å signere autografer til fansen til tross for at han ble overfalt av Vitalii Sediuk under Maleficient-premieren i Hollywood forrige uke. Foto: VLUV/NUKIDB/Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I forrige uke kastet Brad Pitt (50) og forloveden Angelina Jolies (38) glans over  «Maleficent»-premieren i Hollywood - hvor både Angelina og parets datter Vivienne (5) spiller.

Skuespillerkjekkasen var opptatt med å signere autografer på den røde løperen, da den ukrainsk journalisten Vitalii Sediuk plutselig angrep ham fra siden.

Hendelsen skapte kaos på filmpremieren og mannen bak angrepet ble raskt lagt i bakken og ført bort i håndjern av politiet. Først nå snakker Brad Pitt ut om hendelsen via en pressemelding, skriver People:

- Jeg var kommet til enden av løperen da jeg så i sidesynet at en person tok sats over rekkverket og hoppet mot meg. Jeg tok et skritt tilbake, og han holdt seg fast i jakken min. Jeg så ned, og så at idioten prøvde å begrave ansiktet i skrittet mitt, så jeg slo ham i bakhodet to ganger - Ikke for hardt - men hardt nok til å få hans oppmerksomhet. Han slapp til slutt jakken.

Se video av angrepet her:

Hollywood-legenden forteller videre at han kan like alternative folk, men at dette ikke var greit.

- Jeg har ikke noe imot en ekshibisjonist, men fortsetter han på den måten ødelegger han for fansen som har ventet lenge på å få en autograf eller en «selfie», fordi kjendisene kommer til å vegre seg mot å ta kontakt med dem.

PÅ KJÆRESTENS PREMIERE: Minutter før han falt i bakken poserte skuespilleren med forloveden Angelina Jolie.  Foto: insight media/All Over Press
PÅ KJÆRESTENS PREMIERE: Minutter før han falt i bakken poserte skuespilleren med forloveden Angelina Jolie. Foto: insight media/All Over Press Vis mer

Det er den velkjente ukrainske stuntreporteren Vitalii Sediuk som sto bak angrepet på Brad. Han sitter nå i arresten og blir holdt mot en kausjon på 120 000 kroner. Han har også fått et fem dagers forbud mot å nærme seg skuespilleren.

Under Cannes-festivalen i begynnelsen av mars angrep Seduik også «Ugly Betty»-stjernen America Ferrera da han krøp under kjolen hennes på et annet rød løper-event.

- Han burde være klar over at dersom han prøver å titte opp i kjolen på en kvinne en gang til så kommer han til å få bank.

LES OGSÅ: En av disse blir Clooneys forlover