I KRANGEL PÅ PARADISE-FEST: Audun Dromnes Sørseth forteller at han var én av partene i krangelen på Paradise Hotels finalefest torsdag kveld. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
I KRANGEL PÅ PARADISE-FEST: Audun Dromnes Sørseth forteller at han var én av partene i krangelen på Paradise Hotels finalefest torsdag kveld. Foto: Thomas Horni / Seoghør.noVis mer

- Jeg slo for å beskytte meg

Audun Sørseth innrømmer at han var én av partene i tumultene på «Paradise»-finalefesten.

TETT PÅ SITUASJONEN: Programleder Triana Iglesias stod like ved da det oppsto en krangel på Mona Lisa Huset i Oslo. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
TETT PÅ SITUASJONEN: Programleder Triana Iglesias stod like ved da det oppsto en krangel på Mona Lisa Huset i Oslo. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer

SEOGHØR.NO: Kort tid etter at Aurora Gude (21) hadde blitt kåret til vinneren av årets «Paradise Hotel» torsdag, oppsto det et håndgemeng på TV3s finalefest på Mona Lisa Huset i Oslo.

Uoverensstemmelsen skjedde mellom en deltager og en gjest som var til stede på festen. Nå forteller deltager Audun Dromnes Sørseth (22) at han var en av partene.

Til Seoghør.no gir han sin versjon av det som skjedde:

- Jeg må innrømme at jeg ikke husker stort fra kvelden. Men det kom en kommentar fra min side. Da kastet personen vin i ansiktet mitt. Jeg ble også slått. Da slo jeg tilbake for å beskytte meg, forteller Audun til Seoghør.no.

Sørseth måtte skilles fra den andre gjesten, som Seoghør.no ikke har lykkes å få i tale. Gjesten skal etter det Seoghør.no erfarer ha vært en del av følget til Paradise-programleder Triana Iglesias.
Audun sier at han gikk ut for å ta seg en røyk til det hele hadde roet seg. Men plutselig fikk han beskjed om at han ikke lenger var velkommen.

Pressekontakt i TV3, Linda Glomlien, bekrefter opptrinnet.

- Det er riktig at det var en hendelse mellom en deltager og en gjest, etter at en av dem hadde kommet med en kommentar. Det er trist at det skjer noe sånt når vi skal feire avslutningen av en Paradise Hotel-sesong, sier hun til Seoghør.no.

- Det var Trianas manager som sørget for at han måtte forlate stedet.

Triana Iglesias sier via TV3 at hun ikke ønsker å kommentere episoden.


LES OGSÅ: - Hadde ikke dårlig samvittighet lenge