- Jeg slo datteren min i ansiktet

Og den norske Hollywoodfruen mener flere bør gjøre som henne.

GIR DASK: - Jeg er ikke begeistret for slåing og slike ting, og selv har jeg aldri blitt slått. Men en liten dask i baken må man bare ha noen ganger, sier Siv Cotton til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
GIR DASK: - Jeg er ikke begeistret for slåing og slike ting, og selv har jeg aldri blitt slått. Men en liten dask i baken må man bare ha noen ganger, sier Siv Cotton til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se videointervjuet med Hollywoodfruen Siv Cotten nederst i saken!

HOLLYWOOD/OSLO (SEHER.NO): Mandag gikk den første episoden av «Norske Hollywoodfruer» av stabelen på TV3. Der fikk norske TV-seere blant annet stifte nærmere bekjentskap med Siv Cotton (38).

Hjemme i Bell Canyon i Los Angeles lever Siv sammen med buisness-ektemannen Christian Cotton (60) og deres åtte år gamle datter i en fasjonabel villa i et beskyttet rikmannsområde.

Hver mandag i seks uker fremover får nordmenn innblikk i Sivs hverdag med shopping, personlig trener og glamorøse fester. Til Seher.no avslører 38-åringen derimot hva som er hennes vanskeligste oppgave.

- Å være mamma er den beste og den vanskeligste jobben jeg noensinne har hatt. Charlize er ni år og prøver liksom å være litt rappkjeftet. Men hun banner ikke, det får hun nemlig ikke lov til. Men det handler om at hun er litt frekk, og at hun sier ting uten respekt. Og det er det vi snakker mye om nå, at man skal ha respekt for mennesker, forteller Cotton til Seher.no.

Siv har bodd i USA i 22 år, og prøver å besøke Norge cirka en gang hvert år. Samtidig prøver hun altså å få kontroll over sin åtte år gamle datter.

- Hvordan får du kontroll, Siv?

- Hun får forferdelig kjeft av meg. Jeg snakker kjempemye med henne, men jeg er ikke veldig glad i å slå. Hun har dog fått et par klasker opp gjennom årene. Når man er tre år, går det jo ikke an å snakke til dem - de bare flipper ut. Da må man heller holde dem fast.

Og:

- Nå har hun derimot blitt så gammel at det synker inn når jeg setter meg ned og ser henne i øynene mens jeg sier at «slik får hun ikke oppføre seg».

Cotton synes ikke det ligger noe dramatisk i å «klaske» til barna sine. Men det finnes selvfølgelig grenser, mener hun. 

- En liten dask i baken! Det skal alle barn ha, smiler hun.

Så blir hun igjen blir mer alvorlig:

- Nei da, men de har ikke vondt av en liten klapp på baken. Jeg er ikke begeistret for slåing og slike ting, og selv har jeg aldri blitt slått. Men en liten dask i baken må man bare ha noen ganger.

Den norske Hollywoodfruen innrømmer derimot at hun en gang, da datteren var fir år gammel, så seg nødt til å ty til langt verre metoder. 

- Charlize var veldig glad i å slå selv når hun var liten, hun slo meg i ansiktet og sånn. Da fant jeg ut at jeg skulle slå henne i ansiktet tilbake. Etterpå gjorde hun det aldri det igjen. Jeg tror ikke de forstår det som barn, at det gjør vondt å bli slått. Hvis de da ikke får en dask igjen, sier hun.

- Hvordan reagerte Charlize da hun ble slått?

- Hun begynte å gråte, jeg tror hun ble helt forfjamset. Men hun gjorde det ikke igjen, så det virket jo, smiler Siv Cotton, som i forrige uke var på plass i Norge for å se den første episoden,  til Seher.no.

«Norske Hollywoodfruer» ser du på TV3 mandager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Diskuterte aldersforskjellen før bryllupet
 
Se videointervjuet med Siv Cotton her:
 


[obj:media:8512]