- Jeg sliter med tvangstanker

«Twilight»-stjernen Kristen Stewart avslører baksiden av sitt glamorøse Hollywood-liv.

SLET: Kristen Stewart slet med tvangstanker og angst da hun først fikk smake på Hollywood-berømmelsen.  Foto: SipaUSA
SLET: Kristen Stewart slet med tvangstanker og angst da hun først fikk smake på Hollywood-berømmelsen. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kristen Stewart (26) ble kjent for en hel verden i 2008, da hun spilte Bella Swan i «Twilight»-filmene. 

Men veien dit har langt ifra vært lett for skuespilleren. 

- Jeg var veldig stresset hele tiden, og hadde panikkanfall veldig ofte. Jeg kastet opp hver dag, og ofte helt ut av det blå, sa hun i et intervju med Elle nylig. 

- Jeg hadde ikke spiseforstyrrelser eller noe sånt, men hadde alltid magekramper, og var en kontrollfrik. 

Og i dag sliter filmstjernen med tvangslidelser. 

- Nå som jeg blir eldre, så sliter jeg med tvangslidelser. Hvis ting er rotete, så føler jeg at jeg mister alt. Så jeg prøver å hindre det ved å rydde hele tiden, noe som er så teit, sier hun. 

Saken fortsetter under bildet.

STJERNE: Kristen Stewart ble verdenskjent da hun slo gjennom i Twilight-filmene.  Foto: SipaUSA
STJERNE: Kristen Stewart ble verdenskjent da hun slo gjennom i Twilight-filmene. Foto: SipaUSA Vis mer

Bekreftet forholdet

I januar i fjor begynte ryktene å svirre om at Kristen Stewart (26) hadde falt for sin tidligere assistent Alicia Cargile. 

Den gangen skrev Daily Entertainment News at duoen allerede hadde vært et par siden våren 2014, og at de bodde sammen i «Twilight»-stjernens luksuriøse bolig i Los Feliz i California.

Sommeren 2015 fortalte Stewarts mor, Jules Stewart, til Sunday Mirror at hun ikke hadde noen ting imot at datteren er kjæreste med både kvinner og menn.

- Hvordan kan jeg ikke akseptere at hun nå for tiden har en jentekjæreste? Hun er jo lykkelig, sa hun den gang til avisen, ifølge Daily Mail.

Kristen selv lot seg flere ganger fotografere mens hun og Alicia gikk hånd i hånd sammen, men hun har avstått fra å kommentere forholdet.

I et intervju med Elle U.K. i sommer åpnet skuespilleren seg for første gang om romansen.

- Akkurat nå er jeg veldig forelsket i kjæresten min. Vi har gjort det slutt noen ganger og blitt sammen igjen, og denne gangen var det som om: «Endelig kan jeg føle noe igjen», avslørte hun.

LYKKELIG: I to år skal Kristen Stewart og Alicia Cargile ha hatt et av-og-på forhold. Nå er de lykkeligere enn noen gang.
LYKKELIG: I to år skal Kristen Stewart og Alicia Cargile ha hatt et av-og-på forhold. Nå er de lykkeligere enn noen gang. Vis mer

LES OGSÅ: Kristen Stewart kaster klærne for Mario Testino

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer