SE, SÅ LYKKELIGE: Sandra har funnet kjærligheten med kjekkasen Martin Bjercke (25), og den vakre artisten legger ikke skjul på at hun er en lykkelig kvinne om dagen.  Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
SE, SÅ LYKKELIGE: Sandra har funnet kjærligheten med kjekkasen Martin Bjercke (25), og den vakre artisten legger ikke skjul på at hun er en lykkelig kvinne om dagen. Foto: Andreas Fadum/Se og HørVis mer

- Jeg sliter med dårlig selvtillit

Sandra Lyng Haugen tror sjelden det beste om seg selv. Det gjør henne ekstra følsom.

SEOGHØR.NO: Sandra Lyng Haugen (26) er virkelig i vinden om dagen, både med sin nye single «Don't Care», men også som deltager i TV 2s nye realitysatsning «Det sterkeste kjønn».

- Ung og sterk

Den unge jenta elsker bilspill og blodige filmer. Men det bor fortsatt en kvinne på innsiden av Sandras kropp. En kvinne med mange tanker, noen av dem verre å takle enn andre.

SNAKKER UT: - Dårlig selvtillit er noe jeg alltid har slitt med, helt siden barndommen. Men jeg har selvtillit på det jeg er god på. Jeg er god på det jeg gjør, på musikk, sier Sandra Lyng Haugen til Se og Hør.   Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
SNAKKER UT: - Dårlig selvtillit er noe jeg alltid har slitt med, helt siden barndommen. Men jeg har selvtillit på det jeg er god på. Jeg er god på det jeg gjør, på musikk, sier Sandra Lyng Haugen til Se og Hør. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

- Jeg er veldig følsom. Og jeg har blitt ryddig de siste årene, selv om jeg fortsatt ikke er flink til å lage mat. Som kvinne ser jeg at opplevelser jeg har vært igjennom, både positive og negative, har gjort meg til en ganske sterk, ung dame, sier hun til Se og Hør.

Tok til tårene

- På hvilken måte vil du si at du er følsom?

- Jeg blir veldig lett rørt, men er kanskje mest følsom overfor positive tilbakemeldinger. En jeg kjenner, en mentaltrener, lagde en bloggpost til meg her om dagen der han skrøt sånn av meg. Det var helt utrolig fint, så utrolig at jeg begynte å gråte.

- Hvorfor begynte du å gråte?

- Jeg tror sjelden det beste om meg selv, så når folk sier noe positivt blir jeg ekstra glad og takknemlig, forteller Sandra åpenhjertig.

- Har slitt siden barndommen

Sandra Lyng Haugen legger ikke skjul på at det er hennes egen selvtillit som er problemet. Det har det vært lenge.

- Ja, det er nok det. Det er noe jeg alltid har slitt med, helt siden barndommen. Men jeg har selvtillit på det jeg er god på. Jeg er god på det jeg gjør, på musikk.  Og hvis jeg har en mening, om det er feil eller ikke, er jeg god på å fortelle hva jeg mener, erkjenner hun.

LES OGSÅ: Brøt sammen under TV-innspilling