FANT INGEN FEIL: Tre forskjellige leger friskmeldte Peder Vilnes' lunge på Robinsonøya, men da han kom til Norge, ble han lagt inn på sykehus. Foto: TV3
FANT INGEN FEIL: Tre forskjellige leger friskmeldte Peder Vilnes' lunge på Robinsonøya, men da han kom til Norge, ble han lagt inn på sykehus. Foto: TV3Vis mer

- Jeg sliter fortsatt med plagene

Da han kom hjem til Norge, ble Robinson-Peder lagt rett inn på sykehus.

SEHER.NO: Etter å ha blitt undersøkt og funnet frisk av tre forskjellige leger, ble Peder Vilnes (22) sendt ut av "Robinsonekspedisjonen" på dramatisk vis søndag, fordi han fortsatte å insistere på at han var urolig for den ene lungen sin.

- I mine øyne er du en forbanna svekling, som later som om du er syk fordi du ikke har psyke nok til å være her ute. Du kan bare stikke, sa en forbannet programleder Christer Falck foran kameraene.

Peder hevder imidlertid det som skjedde etter at han kom hjem, viser at han gjorde alt annet enn å spille syk på Robinson-øya.

- Jeg har hatt problemer med lungene lenge, og opplevd tre ganger at en av dem har dettet sammen, og derfor vet jeg hvordan det kjennes ut. Da jeg kom hjem til Norge, konstaterte legene at det hadde skjedd igjen, og jeg ble lagt inn på sykehus, sier han til Seher.no.

Etter sykehusoppholdet slet Peder med store feberplager, og fikk store problemer med å spise like mye som han gjorde før turen til Malaysia.

Fortsatt sliter han med tretthet, noe som blant annet tvang ham til å ta ett års pause fra arkitekturstudiene.

- Jeg regner jo med at jeg skal komme tilbake i toppform, men vet ikke hvor lang tid det vil ta., sier han til Seher.no.

Kun en og en halv måned før han reiste ned til Robinson-øya, gikk Peder igjennom en lang operasjon på lungene. Han vurderte imidlertid aldri å trekke seg fra reality-serien på TV3.

- Jeg har aldri villet la helseproblemene stoppe meg, og vil gjerne være med på alt, selv om kroppen ikke henger med. Men jeg vet ikke om jeg hadde meldt meg på "Robinson" igjen nå, hvis jeg visste hvor hardt det var.

Han er imidlertid ikke bitter på Christers utskjelling, til tross for at lungen hans ikke var så problemfri som Robinson-legene fikk det til å fremstå på TV.

- Jeg har ikke noe problem med Christer. Jeg fikk vel mest inntrykk av at det var et spill for å lage god TV. Jeg er mest skuffet over at jeg ikke klarte å være mer levende foran kameraene den tiden jeg var på øya, sier han til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: - Jeg er ikke så dum