- Jeg sliter fortsatt med angsten

«Robinson»-deltageren ble fysisk dårlig og ekstremt redd etter uhellet på motorveien.

FORTSATT REDD: - Den dag i dag kan jeg forestille meg følelsene som dukket opp akkurat når jeg forstod hva som skjedde, sier Randi-Anette Ejme til Seher.no. Foto: Privat
FORTSATT REDD: - Den dag i dag kan jeg forestille meg følelsene som dukket opp akkurat når jeg forstod hva som skjedde, sier Randi-Anette Ejme til Seher.no. Foto: Privat Vis mer
Se trailer av «Jakten på en julestjerne» nederst i saken!

SEHER.NO: Eventyret i «Robinson-ekspedisjonen» tok brått slutt for Randi-Anette Ejme (29), da hun i midten av oktober røk ut av programmet. Nå er hun derimot klar for mer reality, og er en av 27 realitykjendiser som i desember er med i Seher.nos julekalender «Jakten på en julestjerne».

Men alt har ikke vært like enkelt for den tidligere «Robinson»-deltageren. Til Seher.no avslører hun nemlig at hun har totalvraket fire biler siden hun fikk sertifikatet. Men hun er ingen dårlig sjåfør av den grunn, mener hun selv.

- Jeg er egentlig god til å kjøre bil, sier hun til Seher.no
 
Bilhavariene har altså stått i kø for 29-åringen. Det hele startet da hun lånte farens porche, kjørte inn i en enveiskjørt vei - og forsøkte å rygge ut igjen. Ejme rygget rett i en betongkloss, for deretter å bomme på en innkjøring og havne i grøfta...

Senere, da hun fikk sin første egne bil, ble hun påkjørt bakfra av sin beste venninne. Men det var totalvraking nummer tre som satte det største støkket i henne.

- Da var jeg faktisk redd for mitt eget liv. Jeg sliter fortsatt med angst for å kjøre på motorveien. Veien var såpeglatt og farten høy. Forbikjøring i en sving over dobbel sperrelinje førte til at han som forsøkte å kjøre forbi meg, presset seg inn i kjørebanen igjen da ett vogntog dukket opp i svingen. Bilen som prøvde å legge seg inn, traff meg mens jeg lå i 80-90 km/t, forteller hun.

Dermed fikk Randi-Anette snurr på bilen - mot vogntoget som kom kjørende. Heldigvis sneiet hun bare det store kjøretøyet, mens bilen hun selv satt i bare fikk småskader.
 
- Jeg ble fysisk dårlig og ekstremt redd for å kjøre på motorvei. Den dag i dag kan jeg forestille meg følelsene som dukket opp akkurat når jeg forstod hva som skjedde. Bilen ble totalvraket etter at en nabo i dette tidsrommet klarte å kræsje i bilen min to ganger, en gang på passasjersiden og en gang på førersiden.

Biltrøbbelet ga seg derimot ikke der for Ejme. Den fjerde vrakingen var muligens den pinligste av dem alle. En dag våknet hun nemlig opp og så at bilen hennes var vekk.

- Først trodde jeg at bilen var stjålet. Men da jeg så etter en gang til, ser jeg at bilen min faktisk er parkert i naboens garasje. Feil vei!

Ikke bare var den parkert feil vei, den var også knust. Randi-Anette hadde nemlig satt bilen i fri - uten håndbrekk på - slik at den hadde trillet inn i naboens garasje med et smell.

- Det var utrolig flaut. Etter dette har jeg ikke eid en bil, selv om jeg har veldig lyst på en. Men det er ikke veldig mange som tilbyr meg å låne bilen deres lenger, nei, sier Randi-Anette Ejme, som aldri har mistet lappen, til Seher.no.

I «Jakten på en julestjerne», som starter 1. desember, kjemper 27 realitykjendiser om å bli den største stjernen av dem alle. En av dem er Randi-Anette Ejme.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg ville se ham brenne  

Se trailer av «Jakten på en julestjerne» her:[obj:media:9209]