Tomine Harket:

- Jeg slet veldig

Ærlig om oppveksten i rampelyset og den tøffe tiden etter bruddet.

ÅPNER OPP: Tomine Harket røper detaljer om barndommen. Foto: Skjermdump fra Instagram
ÅPNER OPP: Tomine Harket røper detaljer om barndommen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sanfuglen Tomine Harket (30) startet musikkkarrieren i ung alder, og hun har market seg godt innen musikkbransjen. Hun er kjent for flere store låter som «Nostali 3millioner» og «Du fortjener å være alene», og i disse dager jobber hun med et helnorskt album som hun skrev etter sin tid i Los Angeles.

Hun er også datteren til musikklegenden Morten Harket (64) fra A-ha og gullstrupen Camilla Malmquist Harket (60).

I en fersk episode av podkasten «Råning med Tone», med programleder Tone Damli (35), forteller nå 30-åringen om medaljens bakside etter å ha vokst opp i rampelyset.

- Ble veldig utseendefiksert

I episoden forteller sangfuglen ærlig om oppveksten. Allerede i en alder av ti befant hun seg på scenen i den verdenskjente musikalen «Annie», og her kan hun røpe at omtalene i media begynte for fullt.

- På den tiden det fantes mye bloggere, fra da jeg var ti til 16 år, var det veldig mange stygge ting som ble skrevet om meg. Nå i ettertid er jeg sånn: Fyfaen så sjukt å skrive så mye stygt om barn, for jeg var jo et barn.

Harket forklarer videre at den enorme oppmerksomheten i media om både foreldrene og seg selv, fikk konsekvenser for selvbildet hennes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.