LYKKELIG GIFT: Mariah Carey er for tiden lykkelig gift med 12 år yngre Nick Cannon, men avslører nå at hun lenge har slitt med dårlig selvtillit. Foto: All Over Press
LYKKELIG GIFT: Mariah Carey er for tiden lykkelig gift med 12 år yngre Nick Cannon, men avslører nå at hun lenge har slitt med dårlig selvtillit. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg slet med dårlig selvtillit

Sangfuglen kledde av seg for å få komplimenter...

SEHER.NO: Mariah Carey (39) har siden starten av 90-tallet hatt en enorm suksess som sangerinne.  I dag er hun lykkelig gift med sin utkårede Nick Cannon (27), men det har ikke alltid vært like lett for sangerinnen.

Nå innrømmer nemlig 39-åringen at hun i lang tid har slitt med dårlig selvtillit, og Carey hevder at hun i årevis har kledd seg provoserende for å få opp selvtilliten.

Ifølge Paper Magazine hadde sangerinnen kun fylt ti år da hun fant ut at det å ha på seg utfordrende antrekk ville gi henne komplimenter - og åpenbaringen fikk henne til å fortsette å vise mer hud.

- Jeg har hatt veldig lav selvtillit hele livet. Da jeg var 12 eller 13 husker jeg at jeg gikk nedover gata, og en fyr rundt 20 år - som kan ha vært veldig upassende - sa til meg 'Jeg liker buksene dine', og jeg tenkte 'Åh, så det ser bra ut? Ok, da skal jeg bruke stramme bukser framover', forklarer hun til Paper Magazine, ifølge Contactmusic.

"Hero"-sangerinnen innrømmer at hun nå endelig har funnet ut hvordan hun skal kle seg for å føle seg bra, og at sier hun har lært seg å dekke til kurvene sine.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ekstreme divakrav