- Jeg slet med bulimi og ble stemplet som lesbisk

Rykteflom truet med å ta knekken på Spice Girls-stjernen.

HAR LAGT PROBLEMENE BAK SEG: Melanie Chisholm hevder hun har lagt spiseforstyrrelsene fra Spice Girls-tiden bak seg, og fokuserer nå på solokarrieren sin og familielivet med sin samboer Thomas Starr og deres datter Scarlet (bildet). Foto: All Over Press
HAR LAGT PROBLEMENE BAK SEG: Melanie Chisholm hevder hun har lagt spiseforstyrrelsene fra Spice Girls-tiden bak seg, og fokuserer nå på solokarrieren sin og familielivet med sin samboer Thomas Starr og deres datter Scarlet (bildet). Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Melanie Chisholm ble verdensstjerne over natten på 90-tallet, da hun sammen med resten av jentene i popgruppen «Spice Girls» slo igjennom med hitlåten «Wannabe».

Men i et intervju med avisen Daily Mail avslører Melanie -også kjent som «Sporty Spice» - at suksessen hadde en mørk bakside som nesten holdt på å ta knekken på henne.

Det konstante presset om å ta seg best mulig ut, førte til at 37-åringen utviklet spiseforstyrrelsen bulimi. I tillegg slet hun med falske rykter om at hun er lesbisk.

- Jeg var ung og lettpåvirkelig. Det var utrolig å være med i Spice Girls, men også veldig tøft.

- Det ble skrevet masse løgner om meg. Jeg slet med bulimi og ble stemplet som lesbisk. Tabloidavisene kunne være veldig ondsinnete om utseendet mitt. Men det er noe man bare må kjempe seg igjennom.

Chisholm jobber i dag med sin solokarriere, i tillegg at hun har fått datteren Scarlet (2) med samboeren Thomas Starr.

Hun hevder hun også har lagt spiseforstyrrelsene bak seg, men fryktet de skulle komme tilbake da Spice Girls-jentene gjorde comeback i 2007.

- Jeg fryktet demonene skulle komme tilbake, men det endte opp med å bli fantastisk, sier hun til Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg må nok til kiropraktor etter dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer