- Jeg slet med å kysse Emma Watson

Skuespillerstjernen Rupert Grint likte ikke den hete seansen.

TØFF KYSSESCENE: - Det tok sin tid å komme igang, og å putte vennskapet til side for et lite øyeblikk, sier Harry Potter-stjernen Rupert Grint. Foto: All Over Press
TØFF KYSSESCENE: - Det tok sin tid å komme igang, og å putte vennskapet til side for et lite øyeblikk, sier Harry Potter-stjernen Rupert Grint. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I filmen  «Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2» tar skuespillerstjernen Rupert Grint (22) leppene fatt, og kliner til med vakre Emma Watson (21). Men minnene fra den hete seansen er ikke bare av den positive sorten.

Til Attitude magazine forteller han nemlig at det hele bare var unaturlig. Årsaken er, ifølge ham selv, at de to kjenner hverandre så alt for godt etter å ha jobbet sammen i godt og vel ti år.

- Jeg slet med å gjøre det - å kysse denne personen som jeg har kjent siden jeg var ni år gammel. Det tok sin tid å komme igang, og å putte vennskapet til side for et lite øyeblikk. Vi var kliss våte også, etter at de hadde dynket oss i vann og greier. Vi kysset cirka fire ganger, lo masse - mens det tok litt tid før vi fikk konsentrert oss, sier han til magasinet.

Den 22 år gamle Harry Potter-stjernen legger ikke skjul på at situasjonen ikke var helt ideel for dem. Men han vet at situasjonen var ideell for karakterene deres, Ron Weasley og Hermione Granger.

- Det er et fint øyeblikk for karakterene, men hun er jo som en søster for meg. Vi er virkelig gode venner, og derfor var det bare så rart å kysse henne, mener han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har hatt null kontroll over livet