Charlie Puth og Selena Gomez:

- Jeg slet etter flørten med Selena

Popstjernen Charlie Puth åpner opp om romansen med Selena Gomez.

TØFF TID: Artist Charlie Puth angrer ikke på romansen med Selena Gomez, men erkjenner at han ble sittende igjen med tunge tanker da de brøt med hverandre. Foto: NTB Scanpix
TØFF TID: Artist Charlie Puth angrer ikke på romansen med Selena Gomez, men erkjenner at han ble sittende igjen med tunge tanker da de brøt med hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): I 2016 lanserte popstjernene Charlie Puth (26) og Selena Gomez (25) låten «We Don't Talk Anymore», som ble en umiddelbar hit.

Under samarbeidet med den vakre 25-åringen, oppsto det romantiske følelser mellom duoen, som begynte å date kort tid etter.

Romansen varte imidlertid ikke lenge, og først nå forteller Charlie om det han tror er årsaken til dette.

26-åringen mener nemlig at Selena hadde følelser for en annen, da de to datet hverandre.

Avsluttet forholdet

- «We Don't Talk Anymore» handler om et spesielt øyeblikk i mitt liv, da en som sto meg veldig nær egentlig ønsket oppmerksomhet fra en annen. Da jeg fant ut av det, avsluttet vi forholdet, sier Puth i et intervju med Billboard.

- Det var det som skjedde med Gomez. Romansen var kort, men satte spor. Jeg slet etterpå. Jeg må prøve å forklare dette på best mulig måte, føler jeg, men jeg var ikke den eneste hun gikk rundt og tenkte på. Jeg tror jeg visste dette da jeg gikk inn i forholdet.

BRUDD: Selena Gomez og artist The Weeknd var sammen i noen måneder, før de gikk hver til sitt i oktober 2017. Foto: NTB scanpix
Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Selena Gomez og artist The Weeknd var sammen i noen måneder, før de gikk hver til sitt i oktober 2017. Foto: NTB scanpix Foto: NTB Scanpix Vis mer

Charlie navngir ikke personen han mener Selena hadde i tankene. I januar i 2017 ble det imidlertid kjent at hun var i et forhold med Abel Tesfaye (27), bedre kjent som The Weeknd, før de gikk hver til sitt i oktober i fjor.

På frokostdate

Kort tid etter at det ble kjent at forholdet var over, startet fansen å spekulere om Selena og popstjernen Justin Bieber (23) hadde funnet tonen igjen.

Bruddet med The Weeknd ble nemlig kjent to dager etter at Selena dukket opp på frokostdate med sin berømte ekskjæreste Justin.

SAMMEN IGJEN: Rett før nyåret ble det kjent at Selena Gomez og Justin Bieber har gjenopptatt kontakten. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN IGJEN: Rett før nyåret ble det kjent at Selena Gomez og Justin Bieber har gjenopptatt kontakten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I november kunne flere kilder melde at Justin og Selena, som hadde et av-og-på forhold fra 2011 til 2015, hadde bestemt seg for å satse på kjærligheten nok en gang.

- Selena og Justin er offisielt sammen igjen. Romansen mellom Selena og The Weeknd dabbet av og ble avsluttet på en fredelig måte. Det var ikke dramatisk og handlet ikke om Justin, sa en kilde til Us Weekly og påpekte:

- Men Selena har alltid hatt følelser for Justin. Vennene hennes ønsker at hun skal være forsiktig, fordi hun har hatt det så bra den siste tiden.

Siden den gang har paret blitt observert sammen en rekke ganger, blant annet på sykkeltur, på hockeykamp og i kirken.

Skapte furore

Det var i 2010 Selena Gomez og Justin Bieber avslørte at de hadde blitt kjærester for første gang.

Fire år etter ble det slutt for duoen, etter flere år med oppturer og nedturer i kjærligheten. Duoen skapte imidlertid furore i sosiale medier da Justin kom ut med en ny sang.

Singelen «Love Yourself» ble sluppet kort tid etter bruddet, og flere spekulerte i om sangen var rettet mot henne.

Også Selena Gomez gikk ut og snakket åpenhjertig om bruddet.

I et intervju med V magazine åpnet Gomez seg nemlig om det vanskelige forholdet, som blant annet førte til to uker på rehab for Disney-stjernen.

- Det var et par måneder hvor jeg var litt deprimert, og ikke forlot huset noe særlig. Det sugde. Så det er disse tingene jeg har prøvd å fikse i løpet av det siste året, og endelig begynner jeg å bli litt mer komfortabel. Det er en prosess, sa hun den gang.

LES OGSÅ: Derfor falt Kourtney for sin 14 år yngre kjæreste