- Jeg slenger ut puppen hvor som helst

Den norske TV-programlederen Pia Lykke måtte improvisere da hun skulle kombinere jobben med rollen som nybakt mamma.

TRAVEL HVERDAG: Pia Lykke (t.v.) sier til VG at hun ofte måtte amme sin fem måneder gamle sønn Maritn på offentlige steder da hun og Synnøve Skarbø i tre uker reiste rundt i Nord-Norge for å spille inn TVNorges nye program «Sommerfesten». Foto: TVNorge
TRAVEL HVERDAG: Pia Lykke (t.v.) sier til VG at hun ofte måtte amme sin fem måneder gamle sønn Maritn på offentlige steder da hun og Synnøve Skarbø i tre uker reiste rundt i Nord-Norge for å spille inn TVNorges nye program «Sommerfesten». Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Pia Lykke (37) og Synnøve Skarbø (41) har i dag premiere på TVNorges nye sommerprogram fra Nord-Norge, «Sommerfesten», hvor de to er programledere.

Mens Skarbø for tre måneder siden ble mor til datteren Lydia, fødte Lykke for fem måneder siden sønnen Martin.

Begge to måtte derfor kombinere proglamederjobben med den hektiske mammarollen i de tre ukene innspillingen varte.

For Lykkes del førte det ifølge VG blant annet til at hun ikke nølte med å amme på offentlige steder, når sønnen ble sulten.

– Jeg slenger ut puppen hvor som helst! Jeg prøver å lavære å sjenere andre, men ungen må jo ha mat. Tidligere i dag måtte jeg amme midt i et møte vi hadde på en kafé, sier Pia til avisen.

I tillegg til sin lille sønn, har hun også med seg datteren Senja (2) på turen.

Både Lykke og Skarbø har fått god hjelp av sine samboere Bård Fjeldsrud og Per-Øyvind Skaarnes, som har tatt pappaperm for å vær med under hele turnéen.

 – Jeg hadde ikke klart meg uten mannen min nå, altså. All ære til alenemødre. Jeg har fått fornyet respekt og beundring for dem. Og at noen klarer mer enn en unge, det er utrolig, sier Skarbø til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Lykke ble stresset av venninnens kommentarer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer