- Jeg slår ikke

Men Sven Nordin innrømmer at det noen ganger eksploderer for ham.

SLÅR IKK: Nordin påstår at han aldri blir fysisk når han blir sinna, men desto mer høylytt og verbal. Foto: FAME FLYNET
SLÅR IKK: Nordin påstår at han aldri blir fysisk når han blir sinna, men desto mer høylytt og verbal. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  «Sønner av Norge»-aktuelle Sven Nordin (54), opptrer som en jovial og allsidig skuespiller, som er kjærlig og god overfor kona Torhild Strand (54). Men i et intervju med Dagbladet-magasinet Søndag forteller han at han innimellom kan eksplodere av sinne - og at det nettopp er kona det går utover.

- Jeg slår ikke, forsikrer Nordin.

Skuespilleren får det ut via hissig ordbruk.

- Men jeg blir veldig verbal, mye volum. Det er vel én meter og nitti, og ett hundre og fire kilo som plutselig går i lufta. Så det kan være det kommer litt overraskende på folk. Vanligvis blir jeg nok sett på som en ganske rolig og avbalansert person, men når dette temperamentet mitt plutselig kommer, blir det et sjokk. For det er ikke noe forvarsel. Null til hundre på fire sekunder, forklarer han.

Selv synes ikke 54-åringen at det er spesielt hyggelig når han blir sinna, og mener at jo oftere han gjør det, jo mindre effekt har det.

- Det koster å ta frem det sinnet. Jeg synes ikke det er noe hyggelig. Jeg er ikke en person som søker konflikt. Smeller man for ofte, mister man litt av effekten. Folk som bruser opp fire ganger om dagen blir uinteressante, påstår han.

På spørsmål fra Søndag når han ble ordentlig sinna svarer han:

- He-he, det er faktisk ikke mer enn to uker siden. Men personen det gikk over ringte dagen etter og sa at det var på sin plass, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kokaindommen ble vendepunktet for meg  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer