- Jeg slapper av noe helt jævlig

Ikke alle klarer på tilpasse seg livet på «Costa del Kongsvik». Se video!

SUKSESS: Lene Kongsvik Johansen er for tiden aktuell med sin tredje Kongsvik-serie. Foto: Anders Myhren/Seher.no
SUKSESS: Lene Kongsvik Johansen er for tiden aktuell med sin tredje Kongsvik-serie. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

SEOGHØR.NO: Komikeren Lene Kongsvik Johansen (42) har fått mye ros for sin nye TV-serie «Costa del Kongsvik», hvor hun tar med seg sitt fargerike persongalleri til Gran Canaria.

Men ikke alle karakterene har like lett for å tilpasse seg Syden-livet. I tirsdagens episode møter vi den snobbete karrierekvinnen Birgitte Greppestad Broch, som er beordret av samlivsterapeut til å ha kvalitetstid med mann og barn.

Det går ikke helt etter planen.

- Samlivsterapeuten min har sagt at jeg må la Torvald ta mer initiativ, slippe taket og la ting flyte. Jeg må slappe av.

- Selv om det er helt unaturlig for meg, så gjør jeg dette nå for å redde ekteskapet mitt. Jeg slapper av noe helt jævlig.

Lene Kongsvik Johansen spiller selv alle de seks hovedrollene i serien.

Tidligere har hun sagt til Se og Hør at hun måtte overtales for å si ja til å ta med seg familien til Syden i flere uker.

-  Vi gikk mange runder, og så kom denne idéen opp. Jeg var veldig skeptisk til å dra til Syden, for jeg liker å være hjemme. Men jeg ble overtalt – med masse hvitvin. Og gode argumenter.

«Costa del Kongsvik» sendes tirsdager kl. 21 på TVNorge.

LES OGSÅ: - Jeg var lenket til en stol i flere uker