Christina Aguilera:

- Jeg slanker meg ikke

Popstjernen åpner seg om at hun tidligere slet med angst som følge av kroppspresset.

FØR OG NÅ: Det er 20 år mellom disse to bildene. Bildet til venstre er tatt i 2000, mens bildet til høyre er tatt i fjor vår. Foto: Peter Brooker/REX/Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
FØR OG NÅ: Det er 20 år mellom disse to bildene. Bildet til venstre er tatt i 2000, mens bildet til høyre er tatt i fjor vår. Foto: Peter Brooker/REX/Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På slutten av 90-tallet slo Christina Aguilera (40) gjennom internasjonalt og herjet hitlistene med låter som «Genie in a Bottle» og «What a Girl Wants».

Den da 18 år gamle artisten skapte seg de neste årene et stort navn og fortsatte sin lysende karrieren med hitlåt etter hitlåt. Sangfuglen har blant annet solgt rundt 100 millioner album, vunnet fem Grammy-priser, og fått sin egen stjerne på Hollywoods Walk of Fame.

Kroppsfokus

I tillegg til berømmelsen, fulgte det også med mørkere sider av livet i rampelyset. Snart fikk den unge talentfulle jenta også kjenne kroppspresset tett på seg. I flere år vekslet «Beautiful»-stjernen med å gå opp- og ned i vekt, noe som ble godt dokumentert i media.

Nå avslører Aguilera at det voldsomme fokuset på vekten hennes resulterte i at hun utviklet angst.

- Da jeg startet i bransjen hatet jeg å være supertynn. Jeg har vanskeligheter med å se på bilder av meg fra den tiden fordi jeg husker at jeg var så usikker, forteller hun til Health magazine, og fortsetter:

Vis mer

- Jeg ville aldri gjenopplevd 20-årene. Du er så inne i ditt eget hodet da og prøver å finne selvtillit.

Videre forklarer tobarnsmoren at hun begynte å få «litt mer kjøtt på beinet» da hun fylte 21 år - noe hun selv var svært fornøyd med.

- Jeg elsket de nye kurvene mine . Jeg satte pris på å ha en rumpe. Jeg har alltid sagt at kvinner er mye mer interessante å se på enn menn, deler hun med bladet.

Ferdig med slanking

Popstjernen måtte likevel tåle mye kritikk fra pressen, og selv om hun den gang synes det var vanskelig å takle, er hun i dag lykkelig med hvordan hun ser ut, og helt ferdig med alt som heter dietter.

- Jeg slanker meg ikke. Den tid er over. Vi er alle egne individer og mennesker dømmer deg utifra om du er annerledes og hva som gjør deg unik, fortalte hun i et intervju med L'Officiel Italia i høst, ifølge Hello!

Vis mer

Sangfuglen, som er mor til barna Max (13) og Summer (6), ønsker nå å gå foran som en sunn rollemodell.

- Aksepter din egen skjønnhet, og til helvete med alt annet. For meg er ekte skjønnhet muligheten til å kjenne seg selv og å projisere det du er i et umiskjennelig lys. Ikke alltid være pen, og langt i fra perfekt, men vær ekte, forklarte hun til L'Officiel.

Til Health magazine innrømmer 40-åringen at selvtillit kan komme og gå, og at alle har gode og kjipe dager når det kommer til hvordan vi føler oss. Men selv føler hun at ting har blitt lettere med alderen.

- Etter hvert som man blir eldre, så slutter man å sammenligne seg selv med andre, og så begynner man heller å sette pris på sin egen kropp.

Aguilera minner også seg selv på at livet hun lever er for seg selv og ikke for andre, så derfor er det bortkastet tid å bekymre seg for hva andre mennesker mener om henne.

SUPERKLUBB: Disse fire startet alle sine karrierer som barn i tv-serien «The Mickey Mouse Club». Se klipp fra Britney Spears, Christina Aguilera, Ryan Gosling og Justin Timberlakes første opptredener på tv. Vis mer

Siden 2010 har Christina vært sammen med Matthew Rutler (36). Paret forlovet seg på Valentines Day i 2014 og fikk datteren Summer Rain et halvt år senere.

Før hun innledet et forhold med Rutler var hun i seks år gift med Jordan Bratman (43) som hun har sønnen Max Liron med.

LES OGSÅ: «Sister Wives»: - Kan ikke være gift mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer