FORELSKET?: MGP-finalist Alexander Rybak innrømmer at han har en spesiell jente i kikkerten, men at han forsøker å skyve forelskelsesfølelsene litt unna i MGP-tiden.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
FORELSKET?: MGP-finalist Alexander Rybak innrømmer at han har en spesiell jente i kikkerten, men at han forsøker å skyve forelskelsesfølelsene litt unna i MGP-tiden. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

- Jeg skyver fra meg forelskelsesfølelsene

Men Alexander Rybak innrømmer at han har en jente i kikkerten...

Se videointervju med Alexander nederst i sak!

SEHER.NO: 22 år gamle Alexander Rybak er storfavoritt foran lørdagens finale i Melodi Grand Prix i Oslo Spektrum.

Låten hans "Fairytale" har allerede rukket å spille seg inn på førsteplass på VG lista Topp 20, og navnet hans er på alles lepper.

Og selv om unggutten den siste tiden har vært opptatt med prøver, øvelser og andre ting som må ordnes før finalen, innrømmer han at det har vært tid til litt flørting, og at han har en bestemt jente i kikkerten.

- I det siste, ja, smiler han lurt.

Hvem denne jenta er vil han imidlertid ikke avsløre, når Seher.no besøker ham på Barrat Due Musikkinstitutt i Oslo onsdag, der han er fjerdeårsstudent.

- Nei, jeg prøver å skyve fra meg forelskelsefølelsene. For nå skal jeg synge foran mange tusen seere om en tapt kjærlighet, og da passer det ganske bra å være singel. Det passer liksom ikke å synge om en gammel flamme når man har kone og to barn hjemme, humrer han til Seher.no.

Finalen i MGP sendes live på NRK1 kl. 19.55 førstkommende lørdag!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Her er moteekspertens dom!

Se videointervju med Alexander nedenfor:

[obj:media:7521]