- Jeg skvetter når jeg ser bilder av meg selv

Fabian Stang føler seg for barnslig for alderen...

GRÅSTENKET OG GLAD: Fabian Stang føler seg både barnslig og gammel, alt ettersom. Men lykkelig er han stort sett.  Foto: Stella PIctures
GRÅSTENKET OG GLAD: Fabian Stang føler seg både barnslig og gammel, alt ettersom. Men lykkelig er han stort sett. Foto: Stella PIctures Vis mer
SEHER.NO:  Oslo-ordfører og Wenche Foss-sønn Fabian Stang (55) har tydeligvis mange tanker om temaet alder.

Han føler at han er lykkeligere etter fylte 50 år, mye på grunn av at han møtte kona Catharina Munthe (33) da han var 51. Likevel skulle han gjerne vært 20 år gammel igjen. Hvordan kan dette henge sammen, logisk sett?

Svaret er nok at Oslo-ordføreren ikke helt skjønner hvor gammel han faktisk er; eller at rynkene og gråstenket ikke passer helt til hans friske, forelskede sinn.


- Jeg skvetter litt når jeg ser bilder av meg selv, for jeg er nok litt yngre i hodet mitt, forteller han til VG.


Men Stang er ikke bare ung til sinns. Som Høyre-politiker med advokatbakgrunn og en mor med anemi og beinmargssvikt kjenner han også godt til de mer alvorstunge sidene av livet. Så det å skulle svare på hvor gammel han føler seg, synes han er veldig vanskelig.

- Det kommer litt an på hva jeg holder på med, men alt fra 15 til 90 år kan jeg tenke meg, for jeg kan være veldig barnslig også, innrømmer han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Trodde hun sa «mink», ikke «meat»