- Jeg skvatt første gang jeg fikk se ham

Men hun er den eneste «Dating i mørket»-deltageren som har funnet kjærligheten med lyset på...

FORNØYD: Tonje Langeteigs deltagelse i NRK-programmet «Dating i mørket» førte med seg både moro og kjærlighet. Foto: NRK
FORNØYD: Tonje Langeteigs deltagelse i NRK-programmet «Dating i mørket» førte med seg både moro og kjærlighet. Foto: NRK Vis mer
SEHER.NO: Tonje Langeteig (28) fra Holmestrand meldte seg på NRKs mye omtalte datingprogram «Dating i mørket» for å få mulighet til å more og pynte seg litt.

- For meg var det en anledning til å komme meg ut av stallen og tenke på andre ting, forteller hun til Se og Hør.


Vanligvis er hun nemlig svært opptatt med å trene hester på familiegården, drive med dressur og studere. At hun nå, etter programmet, er blitt en kjæreste rikere var derimot uventet.
For Langeteig syntes det var fint at programmet skulle være såpass uhøytidelig - at det ikke ble forventet «at det skulle ende med frieri», som hun sier selv.

Men den søte dressurrytterens mørkedate med Svend Lindhjem (24) var vellykket, så forventningene var høye da de to skulle møtes i lyset for første gang. Men Langeteig avslører overfor Se og Hør at førsteinntrykket var litt annerledes i lyset enn i stummende mørke.

- Jeg hadde forestilt meg at han så litt annerledes ut. Og han var så nervøs at han var helt kritthvit i ansiktet, forteller hun.
 
Men på grunn av det gode inntrykket han hadde gjort tidligere bestemte hun seg for å likevel gi ham en sjanse - noe hun ikke angrer på!

Lindhjem viste seg nemlig å være en vaskeekte gentleman som har vartet henne opp med både blomster og sjokolade. Og de to holder fortsatt sammen, selv om det verken er snakk om samboerskap eller forlovelse med det første.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi burde kanskje blitt redde