- Jeg skulle sagt: Hør her, jeg har møtt noen

Kelsey Grammer angrer på at han ikke var ærlig med kona.

FORTALTE IKKE EKSKONA OM KJÆRESTEN: Kelsey Grammer angrer på at han ikke fortalte Camille om sin nye kjæreste da de fortsatt var gift. Det hele endte med et bittert brudd. Foto: All Over Press
FORTALTE IKKE EKSKONA OM KJÆRESTEN: Kelsey Grammer angrer på at han ikke fortalte Camille om sin nye kjæreste da de fortsatt var gift. Det hele endte med et bittert brudd. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I et TV-intervju med Anderson Cooper forteller «Frasier»-stjernen Kelsey Grammer nå at han angrer på at han sviktet ekskona Camille.

Da paret fortsatt var gift og Camille akkurat hadde slått gjennom i reality-serien «Real Housewives of Bevery Hills», fant Kelsey lykken med flyvertinnen Kayte Walsh. Det fortalte han ikke til kona.

Da Kelsey var med i scener i reality-serien med kona, latet han som at alt var bra.

- Jeg forsøkte å late som om alt var normalt for at hun skulle ha øyeblikket sitt. Det var dårlig av meg. Det var en feilaktig avgjørelse, og jeg skulle fortalt alt da jeg kom hjem fra England og hadde møtt Kayte. Jeg skulle sagt: Hør her, jeg har møtt noen, og forholdet vårt har ikke fungert på veldig lenge. Jeg angrer på at jeg ikke gjorde det, sier Grammer.

Da forholdet mellom Kelsey og Kayte til slutt ble kjent, førte det til et dramatisk og bittert brudd for Camille og Kelsey.

- Jeg trodde jeg kunne gjøre noe fint, men det ble veldig smertefullt og ukomfortabelt. Det var ukomfortabelt for Kayte, og det var ukomfortabelt for alle oss andre.

Etter bruddet tok det ikke lang tid før Kelsey og Kayte giftet seg, og i juli fødte Kayte datteren Faith Evangeline Elisa.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Får 175 millioner av eksmannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer