- Jeg skulle så gjerne snakket med henne

Pete Doherty innrømmer at han fortsatt har følelser for Kate Moss.

VIL BANKE HAM: Pete Doherty innrømmer at han gjerne skulle skallet ned Kates nye kjæreste Jamie Hince.  Foto: Stella Pictures
VIL BANKE HAM: Pete Doherty innrømmer at han gjerne skulle skallet ned Kates nye kjæreste Jamie Hince. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skandalerocker Pete Doherty (28) er ikke hatt særlig hell i kjærligheten, eller livet generelt, siden det ble slutt med supermodell Kate Moss (35i 2007.

Doherty, som flere ganger har vært innlagt og fengslet på grunn av sitt narkomisbruk, har tidligere innrømmet at han har slitt med å komme over bruddet med modellen, som angivelig skal ha vært "hans livs kjærlighet".

Paret traff hverandre da Moss feiret bursdagen sin i 2005 og ble etterhvert forlovet. Nen i løpet av deres to år lange romanse ble begge stjernene avhengig av narkotika, og det hele endte med at Moss avsluttet forholdet, for å bli kvitt sin avhengighet.

Siden da har Doherty ved flere anledninger sagt at han ønsker å få Kate tilbake, til tross for at hun nå er sammen med "The Kills"-vokalist Jamie Hince, skriver Contactmusic.com.

I et ferskt intervju med Q Magazine innrømmer skandalerockeren at han er svært sjalu på eksens nye kjæreste, og antagelig ville banket ham opp dersom han traff Hince og Moss på byen.

- Jeg dro for å se Lily Allen opptre i forrige uke. Men plateselskapet hennes sa at de ikke ønsket å ha meg der fordi Kate skulle være der, og det ville stjele oppmerksomhet fra Lily. Jeg ble så fornærmet. Jeg tror jeg ville oppført meg greit nok. Så ville jeg antagelig ha skallet ned den nye kjæresten hennes, slengt henne over skulderen min og stukket av, sier Doherty.

Og rockeren avslører at han fortsatt savner ekskjæresten.

- For å være helt ærlig, så savner jeg henne. Jeg skulle så gjerne snakket med henne. Det er fortsatt forvirrende for meg alt det der, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Her mister hun kjolen!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer