- Jeg skulle ønske vi fikk mer tid sammen

Det profilerte kjæresteparet Selda Ekiz og Gustav Nilsen er stadig opptatt på hver sin kant.

TRAVELT PAR: NRK-profil Selda Ekiz og komiker Gustav Nilsen har vært sammen i flere år, men får ikke sett hverandre så mye som de ønsker. Her er duoen avbildet sammen på premieren på «Julelatter 2015».  Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
TRAVELT PAR: NRK-profil Selda Ekiz og komiker Gustav Nilsen har vært sammen i flere år, men får ikke sett hverandre så mye som de ønsker. Her er duoen avbildet sammen på premieren på «Julelatter 2015». Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For seks år siden ble Selda Ekiz (31) sjekket opp av den ti år eldre komikeren Gustav Nilsen (41) - og falt pladask for den sjarmerende totningen.

Da han hadde premiere på showet «Urbane totninger» stilte selvsagt Selda opp, og NRK-profilen var utvilsomt stolt av sin kjære.

- Når jeg ser fruktene av hva han har jobbet så hardt med i så mange måneder, da kan jeg bare si «Dritbra!». Kan jeg det? sier en lattermild Selda til Se og Hør.

I SALG NÅ: I ukens Se og Hør kan du lese mer om Bettans store sorg etter ektemannens brå død, se de eksklusive bildene fra Eva Longorias bryllup og mye mer.  Foto: Faksimile Se og Hør
I SALG NÅ: I ukens Se og Hør kan du lese mer om Bettans store sorg etter ektemannens brå død, se de eksklusive bildene fra Eva Longorias bryllup og mye mer. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

Showet har imidlertid også bidratt til at paret ikke har sett mye til hverandre den siste tiden, kan den tidligere «Newton»-programlederen røpe.

- Han er jo borte stor deler av våren. Jeg skulle ønske vi fikk mer tid sammen, innrømmer Selda videre.

Travle på hver sin kant

Den populære 31-åringen har også en travel tid foran seg. Hun er opptatt med forberedelsene til en ny sesong av «Anno» på NRK, før opptakene begynner til høsten.

- Så da er det jeg som blir borte, sier hun med en liten latter til Se og Hør.

Før Selda Ekiz ble programleder for NRKs realitysuksess «Anno», ledet hun det populærvitenskapelige ungdomsprogrammet «Newton» på statskanalen.

I 2013 sikret den jobben henne en Gullruten-pris for beste programleder.

- Jeg er kjempestolt og glad for at jeg har vunnet, og jeg vil takke de andre nominerte og... DET glemte jeg! Det er det man gjør, er det ikke? Denne her er like mye Margrethe Røed, Anne Rimmen og Else Kåss Furuseth sin, sa Selda til Seoghør.no etter å ha vunnet prisen.

Nedenfor kan du se Selda Ekiz' vinnerintervju med Seoghør.no:

Drømmer om barn

Når både Selda og Gustav har en hektisk timeplan, er det sikkert en fordel at de bor under samme tak. Tidligere har «Anno»-programlederen fortalt at hun håper å gifte seg - og få barn med samboeren:

- Jeg begynner jo å bli gammel, og tenker at jeg bør sette i gang. Etter at jeg ble tante, ser jeg jo at det er fullt mulig å få en oppegående unge. Men jeg liker å jobbe mye, sa hun til Se og Hør før jul i fjor.

Saken fortsetter under bildet.

TILBAKE PÅ TV: Til høsten begynner programleder Selda Ekiz (midten foran) innspillingen av en ny sesong av NRK-suksessen «Anno». Her er hun avbildet med deltakerne fra sesong to av programmet.  Foto: Julia Marie Naglestad/ NRK
TILBAKE PÅ TV: Til høsten begynner programleder Selda Ekiz (midten foran) innspillingen av en ny sesong av NRK-suksessen «Anno». Her er hun avbildet med deltakerne fra sesong to av programmet. Foto: Julia Marie Naglestad/ NRK Vis mer

De to har vært et par i gode seks år, og frierbrev den populære programlederen har mottatt de siste årene har fått stå ubesvarte.

- Jeg har fått frierbrev, men det tror jeg alle får. Jeg tror ikke jeg er den eneste som får mail fra folk som sier «jeg har sett deg på TV, skal vi ta en brus sammen». Jeg tror du får henvendelser så lenge du er på TV, men jeg svarer ikke på noe, sa Selda Ekiz til Seoghør.no i 2012.

LES OGSÅ: - Jeg har gått opp ni kilo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer