- Jeg skulle ønske pappa var her

Michael Jacksons datter savnet faren før selvmordforsøket.

SAVNER PAPPA: - Jeg skulle ønske pappa var her. Jeg savner han hver eneste dag og gråter, har Paris tidligere uttalt om sin berømte far. Foto: FameFlynet
SAVNER PAPPA: - Jeg skulle ønske pappa var her. Jeg savner han hver eneste dag og gråter, har Paris tidligere uttalt om sin berømte far. Foto: FameFlynet Vis mer
SEOGHØR.NO:   Onsdag kom sjokknyheten om at Paris Jackson (15), datter av popkongen Michael Jackson, var blitt innlagt på sykehus etter et selvmordsforsøk.

I kjølevannet av hendelsen har det dukket det opp ulike rykter i amerikansk presse om hvorfor den unge jenta ønsket å avslutte livet så tidlig.

Paris skal ha skrevet et selvmordsbrev, hvor en mulig forklaring kan stå, før hun skar seg i armen med en kjøttkniv, forteller kilder med nær tilknytning til Jackson-familien til TMZ.com.

Selvmordforsøket skal ha funnet sted rett etter en heftig krangel med flere av medlemmene av den berømte familien. 

Grunnen til krangelen mellom Paris og familien skal ha vært at Paris ikke fikk lov til å dra på en konsert med den kontroversielle rockestjernen Marilyn Manson. Familien skal deretter ha nektet henne tilgang til internet og sendt henne opp på rommet sitt.

Familien har tidligere vært bekymret for hennes kraftige humørsvingninger og selvskading.

Paris har blitt opphengt i musikere som Kurt Cobain og Marilyn Manson, og droppet sitt sedvanlige sunne utseende for en mer rocka stil.

- Paris føler at ingen i familien forstår henne og hun føler seg isolert og alene. Under krangelen tirsdag kveld sa hun at faren hennes kjente henne bedre enn noen andre og han visste hvordan det var å vokse opp i rampelyset.

Paris har blitt mobbet på skolen og har fått flere negative kommentarer slengt etter deg på nettet.

- Jeg skulle ønske pappa var her. Jeg savner han hver eneste dag og gråter, har Paris tidligere uttalt om sin berømte far.

Bestemor Katherine Jackson, som ble vergen hennes etter at hennes berømte far gikk bort i 2009, skal være fra seg av bekymring for barnebarnet.

- Paris går gjennom et tøff tid. Vi tror ikke at hun ønsket å ta sitt eget liv, men at det var et rop om hjelp, sier en kilde til The Sun. 

LES OGSÅ:  Kuttet seg med kjøttkniv og etterlot avskjedsbrev