- Jeg skulle ønske jeg var bifil

Nysingle Russell Brand savner flere valgmuligheter på soverommet.

LEDIG PÅ MARKEDET: Det siste året har Russell Brand og Jemima Khan vært et par, men nylig ble det slutt mellom dem. Foto: REX/Richard Young/All Over Press
LEDIG PÅ MARKEDET: Det siste året har Russell Brand og Jemima Khan vært et par, men nylig ble det slutt mellom dem. Foto: REX/Richard Young/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter ett år som kjærester ble det sist måned kjent at komikeren og skuespilleren Russell Brand (39) og Jemima Khan (40) hadde gått hver til sitt.

Nå bekrefter Brand selv bruddet, samtidig som han åpner seg om sin egen seksualitet.

- Jeg er singel. Man må gå inn i forhold med riktig holdning. Jeg er alltid positiv til alle forhold, sier han i et radiointervju på Absolute Radio, ifølge Contactmusic.com.

Fra 2010 til 2012 var komikeren gift med popstjernen Katy Perry (30) i 15 måneder.

Men han legger ikke skjul på at han flere ganger har ønsket seg at han også ble tiltrukket av menn.

- Jeg skulle ønske jeg var bifil, men akkurat der har jeg en tradisjonell moral. Jeg er kjedelig når det kommer til min egen hetroseksualitet.

Onanerte en fremmed mann

Uttalelsen kommer bare et knapt år etter at den frittalende briten avslørte at han hadde tilfredsstilt en totalt ukjent mann på en bar i London - som en del av et TV-stunt for en dokumentarserie han jobbet med.

Serien het «RE:Brand» og var et forsøk på å utforske sosiale tabuer.

Brand fortalte om episoden i et podcast-intervju med komikeren Richard Herring.

- Jeg onanerte en mann på toalettet. Jeg tenkte: «Jeg ser på meg selv som en hetroseksuell mann, men kanskje det er på grunn av det miljøet jeg vokste opp i. Der homoseksualitet kan ha vært vanskelig for meg å uttrykke».

Brand, som lenge slet med både narkotika- og sexavhengighet, har tidligere hevdet at han på et tidspunkt hadde sex med 90 kvinner i måneden.

LES OGSÅ: Bruker kalenderen til å planlegge sex

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer