- Jeg skulle ønske jeg skilte meg tidligere

Filmstjernen Michael Douglas slakter ekteskapet med ekskona.

ANGRER: Michael Douglas mener han og ekskona burde ha gått fra hverandre åtte til ti år før de valgte å skille lag. Foto: All Over Press
ANGRER: Michael Douglas mener han og ekskona burde ha gått fra hverandre åtte til ti år før de valgte å skille lag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Filmstjernen Michael Douglas (68) har en av de mest varierte karrierene i Hollywood.

Skuespilleren, som vant Oscar for filmen Wall Street i 1988, har vært på toppen av karrierestigen, men samtidig slitt med problemer på hjemmebane i form av sykdom og en sønn som ble kastet i fengsel.

Nå, i en alder av 68, tar filmstjernen et tilbakeblikk på sitt eget liv. Overraskende nok har Michael kun én ting han angrer på. Han skulle ønske at han hadde skilt seg med sin første kone, Diandra Luker, mye tidligere.

- Jeg vet jeg kommer til å få problemer når jeg sier dette. Jeg har ikke noe i mot henne, jeg liker min første kone veldig godt. Men vi skulle ha gått fra hverandre åtte eller ti år tidligere, sier Douglas ifølge avisen The Mirror.

- Det tok meg alt for lang tid å innse at hvis man går til en ekteskapsrådgiver for å løse problemene, så er det i hans interesse at ekteskapet fortsetter. Hvis jeg hadde avsluttet ekteskapet, hadde pengene sluttet å tikke inn på kontoen hans. Jeg tror Diandra ville ha sagt det samme. Det er det eneste jeg angrer på, fortsetter filmstjernen.

Paret giftet seg i mars 1977, ble separert i 1995 og til slutt skilt i 2000.

Etter skilsmissen ble Michaels flørt med andre kvinner og alkohol raskt en av de store snakkisene i Hollywood.

Douglas var innlagt på rehab på 90-tallet for det han sier var et alkoholproblem, men det er viden kjent at skuespilleren var avhengig av sex.

Douglas er gift med den 25 år yngre Hollywood-stjernen Catherine Zeta-Jones (43). Forholdet har vært gjennom en rekke prøvelser. I 2010 ble Douglas' sønn, Cameron, dømt til fem års fengsel for bruk og salg av narkotika. Kun måneder senere ble Michael rammet av kreft i strupen. I etterkant har Zeta-Jones vært til behandling for sin bipolare lidelse. Paret har barna Dylan (12) og Carys (10) sammen. 

- Michael elsker Catherine dypt, men grensen for hva han orker når det kommer til hennes adferd er nådd, forteller en annen kilde. 

68-åringen er nå aktuell i filmen «Behind the Candelabra» hvor han spiller den homofile pianisten Liberace og hopper til sengs med Matt Damon (42).

LES OGSÅ:  Slåss for å redde ekteskapet 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer