ANGRER: Robbie Williams angrer på at han aldri benyttet muligheten til å ha sex med en mann.
ANGRER: Robbie Williams angrer på at han aldri benyttet muligheten til å ha sex med en mann.Vis mer

- Jeg skulle ønske jeg likte gutter

Norgesaktuelle Robbie Williams avslører at han angrer på at han ikke har prøvd homsesex.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Robbie Williams (39) er aktuell med et nytt Rat Pack-inspirert album med tittelen «Swing it both ways». Derfor var det naturlig for den britiske avisen The Suns journalister å spørre om den tidligere Take That-stjernen er biseksuell.

- Vet du hva? Jeg ønsker virkelig at jeg gjorde det. Spesielt under mine dager som singel. Da hadde jeg hatt 100 prosent fremgang. Hvis jentene sa nei, kunne jeg bare ha tatt bakveien sammen med gutta, sier Williams.

- Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde gjort det, men uheldigvis så holder jeg meg unna det mannlige kjønnsorgan. Jeg vet hvordan mitt eget ser ut, og det er ikke pent, fortsetter popstjernen.

«Feel»-stjernens seksuelle preferanser har også tidligere blitt heftig diskutert. I 2005 skrev tre forskjellige aviser at sangeren løy om sine seksuelle eskapader i sin selvbiografi.

Avisene påsto at Williams hadde hatt sex med menn, men unnlatt å skrevet det i biografien. De skrev blant annet at Robbie hadde hatt sex med en mann i en toalettbås i Manchester under sin tid i Take That.

GODT GIFT: Williams er gift med den amerikanske skuespilleren Ayda Fields. Sammen har de en datter.
GODT GIFT: Williams er gift med den amerikanske skuespilleren Ayda Fields. Sammen har de en datter. Vis mer

Ifølge Daily Mail svarte popstjernens advokater med å levere inn et søksmål der det ble slått fast at Williams er hetroseksuell. Sangeren vant søksmålet, men fortsetter å spøke med sine seksuelle preferanser.

«Angel»-stjernen giftet seg med skuespilleren Ayda Field (34) i august 2010. Sammen har de datteren Theodora.

LES OGSÅ:    - Jeg var dager fra å dø