TOK TID: Jan Thomas sier til Dagbladet Pluss at bruddet med ektemannen Christopher Mørch Husby var noe som skjedde over flere år. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
TOK TID: Jan Thomas sier til Dagbladet Pluss at bruddet med ektemannen Christopher Mørch Husby var noe som skjedde over flere år. Foto: Andreas Fadum, Se og HørVis mer

- Jeg skulle ønske jeg kunne si det var utroskap

Jan Thomas avslører hva som skjedde før han og ektemannen Christopher gikk fra hverandre.

SEOGHØR.NO: 10. mars avslørte Se og Hør at kjendisstylisten Jan Thomas (48) og hans ektemann Christopher Mørch Husby (25) har gått fra hverandre.

I et intervju med Dagbladet pluss sier Jan Thomas - som også er kjent som Se og Hørs motepoliti - at bruddet skjedde over lang tid.

PÅ REISE: Jan Thomas er for tiden på reise i USA. Dette bildet er tatt under en av hans tidligere reiser i Frankrike. Foto: Erlend Haugen, Se og Hør
PÅ REISE: Jan Thomas er for tiden på reise i USA. Dette bildet er tatt under en av hans tidligere reiser i Frankrike. Foto: Erlend Haugen, Se og Hør Vis mer

- Jeg skulle ønske jeg kunne si at det var utroskap eller en tredjeperson som er grunnen til at vi har gått fra hverandre, men det er det ikke.

– Det var ikke sånn at vi plutselige var vi skilt. Det var noe som bygget seg opp over tid og var like udramatisk som å flytte inn sammen. Jeg giftet meg og flyttet sammen med en mann på 19 år. At det gikk så bra som det gjorde, med det utgangspunktet, er helt utrolig, sier han til avisen.

Overraskende brudd

Det hemmelige bruddet kom som et sjokk på kretsen rundt kjendisparet.

Til tross for at de har bodd hver for seg i ukevis, har det vært «business as usual» i Jan Thomas Studio og deres andre felles prosjekter.

De jobbet blant annet sammen i salongen under innspillingen av Se og Hørs «Bli ny»-serie kort tid før bruddet ble kjent. Men verken kunder eller ansatte kunne merke at de ikke lenger er et par.

På reise i USA

Jan Thomas er for tiden på reise i USA.

Etter at nyheten om bruddet ble kjent i Se og Hør, sa han til bladet at forholdet mellom ham og Christopher nå er bedre enn på lenge.

– Christopher og jeg ønsker å bekrefte bruddet. Det stemmer at vi er separert.  Jeg trenger litt tid til å sortere tankene mine, og komme meg vekk fra alt.

- Vi har det bedre i dag enn vi har hatt det de siste to årene, fastslår han til Se og Hør.

Paret skal fortsatt jobbe sammen med sine felles prosjekter.

Deler på omsorgen for hunden

De deler på omsorgen for sin kjære hund, Kennedy.

DELT OMSORG: Jan Thomas sier til Se og Hør at han og Christopher deler på omsorgen for hunden Kennedy. Foto: Se og Hør
DELT OMSORG: Jan Thomas sier til Se og Hør at han og Christopher deler på omsorgen for hunden Kennedy. Foto: Se og Hør Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

– Kennedy er jo nå et skilsmissebarn. Men han er en stor del av livet vårt. Og som alltid er han med på jobb og møter hver eneste dag. På grunn av bosituasjonen så er Kennedy mest hos meg.

– Vi har også et fantastisk støtteapparat i familien vår, som alltid hjelper til. Det er selvfølgelig viktig for oss at Kennedy har det bra, så han skal vi ta godt vare på. Det kan jeg love alle hundeelskere, fastslår Jan Thomas til Se og Hør.

LES OGSÅ: Jan Thomas dukket opp i «Solgt»