- Jeg skulle legge på meg 15 kilo

Stjernen måtte gjøre seg så stygg som mulig for filmrolle.

6, 8 KILO: Kim Cattrall skulle egentlig legge på seg 15 kilo for rollen i «Meet Monica Velour», men slapp unna med 6,8. Likevel er hun knapt til å kjenne igjen. Her i en av scenene fra filmen.
6, 8 KILO: Kim Cattrall skulle egentlig legge på seg 15 kilo for rollen i «Meet Monica Velour», men slapp unna med 6,8. Likevel er hun knapt til å kjenne igjen. Her i en av scenene fra filmen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Det er kun litt over én måned til «Sex- og singelliv»-fansen kan få et gledelig gjensyn med Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis og Kim Cattrall, når den andre filmen om de fire New York-jentene har verdenspremiere. 

I disse dager er imidlertid Cattrall (53), som spiller vågale Samantha i «Sex-og singelliv», aktuell i en helt annen rolle.

Skuespillerinnen holder for tiden på med promoteringen av sitt siste filmprosjekt - «Meet Monica Velour», hvor hun spiller en utslitt prostituert kvinne.

Til The Huffington Post avslører den flotte 53-åringen at dette er en av de tøffeste rollene hun har hatt så langt, og definitivt svært ulik rollen som forfengelige Samantah. 

Ifølge skuespillerinnen krevde nemlig regissør Keith Bearden at hun gjorde seg så «stygg som mulig» og la på seg flere kilo. 

- Han var veldig bestemt på at jeg måtte legge på meg mye. Han ville egentlig at jeg skulle legge på meg 15 kilo! Men sånn rent helsemessig kunne jeg bare ikke gjøre det. I tillegg hadde jeg ikke tid til å gjøre det på en sunn måte ved hjelp av leger, sier hun. 

53-åringen bestemte seg imidlertid for at hun måtte legge på seg litt for å få rollen til å se ekte ut. 

- Jeg la faktisk på meg 6,8 kilo, og det var greit. Jeg kunne gjøre det. Jeg lot bare være å trene, forteller hun.  

Cattrall innrømmer også at det var forferdelig å se seg selv i en så lite attraktiv rolle. 

- Det var fryktelig skremmende egentlig. Mesteparten av tiden, som skuespillerinne, ønsker du å se attraktiv ut. Du vil være pen, du vil være sexy, du vil se bra ut. Under denne innpillingen var det dager der jeg ikke en gang hadde på meg sminke. Det var dager der de faktisk endret lyssettingen, slik at jeg skulle se hardere, tjukkere og enda mer sliten ut. Jeg så ikke de daglige opptakene fordi jeg tenkte at nå hadde jeg satt meg et mål, og jeg ønsket å gjøre det på en ekte måte. Dersom jeg så alle opptakene ville det skremme meg, forteller hun.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her.  

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!  

LES OGSÅ: - Ble nektet å spise under innspilling 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer